BIST 10.382
DOLAR 32,70
EURO 35,12
ALTIN 2.443,12
HABER /  DÜNYA

Katilin bıraktığı ilginç not!

ABD'de evini yakarak itfaiye erlerini tuzağa düşürdükten son iki kişiyi de öldüren zanlıdan geriye ilginç bir not kaldı.

Abone ol

ABD'nin New York eyaletindeki Webster kentinde, evini ve arabasını ateşe verdikten sonra yarı otomatik tüfeğiyle yardıma gelen itfaiye elemanlarına pusu kuran William Spengler'in intihar etmeden önce arkasında bir not bıraktığı öğrenildi.

EN SEVDİĞİM İŞTE KAÇ KİŞİYİ ÖLDÜRECEĞİM

İddiaya göre olayda iki itfaiye erini öldüren ikisini de yaralayan 62 yaşındaki William Spengler, "Mahallede kaç evi yakabileceğim ve en çok sevdiğim iş olan öldürmede, kaç kişiyi öldürebileceğim konusunda iyi hazırlanmalıyım" diye not bıraktı.

ABD BUNU KONUŞUYOR

Olay sonrası intihar eden William Spengler'in ateşe verdiği evinde de ceset parçalarına rastlandığı iddia edildi. Ceset kalıntılarının 67 yaşındaki kız kardeşi Cherul'a ait olabileceği ifade edildi. İtfaiye görevlileri, geçtiğimiz pazartesi günü William Spengler'ın yangın ihbarı üzerine New York'un Webster kentine gitmiş ve burada açılan ateşte hayatlarını kaybetmişti. Webster polis yetkilisi, dün yaptıkları basın açıklamasında, 62 yaşındaki Spengler'ın üç silahının bulunduğunu ve mahalleyi ateşe vermeyi planladığını söylemişti. Anneannesini öldürdüğü için 17 yıl hapiste kalan eski hükümlü Spengler'in, yarı otomatik bir tüfeğe nasıl sahip olduğu ABD'de tartışma konusu olmuştu.