BIST 10.682
DOLAR 32,54
EURO 35,09
ALTIN 2.465,68
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Katil zanlısı adaletin elinden kaçamadı

Bağcılar'da iki kardeşten birini öldürüp, diğerini yaralayan zanlı, aradan geçen bir yıla karşın adaletten kaçamadı.

Abone ol

Bağcılar'da bir otopark çıkışında iki kardeşten birini öldürüp, diğerini de yaraladığı iddiasıyla bir yıldır aranan Cemal B., yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Bağcılar Kemalpaşa mahallesi 8'inci sokak no: 3'te bulunan otopark önünde 17 Ekim 2009 tarihinde saat 01:00 sıralarında 34 SYF 02 plakalı bir araç içinde Oğuzhan Akkuş (23) başından vurularak öldürülürken ağabeyi Adem Akkuş (26) da aldığı kurşun yarasıyla hastaneye kaldırılmıştı.

Cinayet nedeni husumet

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde başlatılan soruşturmada iki kardeş ile Cemal B. ve arkadaşları aralarında bir husumet olayı bulunduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri, iki kardeş ile Cemal B. ve arkadaşlarını tanıyan kişilerin bilgisine başvurup gerekli çalışmayı tamamladıktan sonra 16 Eylül 2010 tarihinde Cemal B.'yi olayın faili olduğu iddiasıyla gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan zanlı Cemal B., daha sonra da hakkındaki yakalama kararının infazı için Bakırköy Adliyesine sevk edildi.