BIST 9.109
DOLAR 34,25
EURO 37,63
ALTIN 2.918,63
HABER /  GÜNCEL

Katil evlat tüyler ürpertti

Rüyasında ailesinin kötü yola düştüğünü gören ailesini öldüren gencin sözleri tüyler ürpertti.

Abone ol

Üst üste iki gece rüyasında ailesinin kötü yola düştüğünü gördüğünü söyleyen 19 yaşındaki bir genç; annesini, ağabeyini, ablasını ve babasını ekmek bıçağıyla öldürdü. Cinnet getirdiği sanılan genç, polise giderek teslim oldu.

Afyonkarahisar"ın Dinar İlçesi dün dehşeti yaşadı. Cinnet getiren 19 yaşındaki Gökhan Armağan; annesini, ağabeyini, ablasını ve babasını ekmek bıçağıyla öldürdü. Pınarbaşı Mahallesi"nde, kahvehane işleten 46 yaşındaki baba Cemil Armağan dün sabah 04.30"da çay hazırlamak için Camii Kebir Mahallesi"ndeki işyerine gitti. Gökhan Armağan ise saat 05.00 sıralarında yatağından kalkarak mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla 40 yaşındaki annesi Emine Armağan, 25 yaşındaki ağabeyi Hakan Armağan ve 22 yaşındaki üniversite öğrencisi ablası Filiz Armağan"ı öldürdü.

Baba, sıra sende

Daha sonra, cinayetleri işlediği bıçakla evden çıkarak kahvehaneye giden Gökhan Armağan, "Hepsini öldürdüm, sıra sende" diyerek babası Cemil Armağan"a saldırdı. Baba, kaçarak Dinar-Afyonkarahisar yoluna doğru koşmaya başladı. Ancak Gökhan Armağan, yol kenarında yakaladığı babasını da defalarca bıçaklayarak öldürdü. Cemil Armağan"ın cesedi yol kenarında dururken, Gökhan Armağan katliamda kullandığı ekmek bıçağını olay yerinde bırakarak Dinar Polis Merkezi Amirliği"ne teslim oldu. İfadesinde ilk olarak yatakta uyuyan annesinin boğazını kestiğini belirten Armağan, "Ölmeyince kalbinden bıçakladım. Ağabeyim Hakan beni annemi öldürürken görünce donup kaldı. Hiç tepki vermedi. Onu da kapının önünde bıçaklayıp öldürdüm. Sonra ablam Filiz"i öldürüp kahveye gittim. Babamı sandalyede uyurken sırtından bıçakladım. Kaçıp yola çıktı, ben de kovaladım. Yakalayıp 8 kez bıçakladım " dedi. Karayolu üzerinde bulunan hareketli MOBESE kamerası, babasını kovalayan Gökhan Armağan"ı olay yerine gelirken görüntüledi. Ancak, kamera cinayetin işlendiği anı yakalayamadı. Öldürülen babanın cansız bedeni, kamera kayıtlarında yer aldı

Kötü yolda görmüş

İki gece üst üste rüya gördüğünü belirten Gökhan Armağan, "Önceki geceki rüyamda, babam annemi satıyordu, ailece kötü yoldaydık. Ablam da yine öyleydi. Bir ses, "Aileni öldürüp namusunu temizle" dedi. Ben de sabah kalkıp ekmek bıçağını bileylettim. Dün gece de aynı rüyayı gördüm. Bunun üzerine hepsini öldürerek namusumu temizledim" diye konuştu.