BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Kaskonuzu ihmal etmeyin

Kasko sigortası primleri yeni yılda yükselir. Bu nedenle kaskonuzu hemen yaptırın!

Abone ol Yeni yıla girmeye sayılı günler kaldı. Birçok kişi Aralık ayında yeni yıla girmeden kasko sigortasını satın almanın telaşına düşer. Çünkü hem kış mevsiminde hava ve yol koşullarından kaynaklanan riskler artar, hem de kasko sigortası primleri çoğu zaman yeni yılda yükselir.

Kasko sigortası primleri yeni yılda araç değerlerinin yükselmesi ve sigorta şirketlerinin yıl içinde yaşadıkları hasarlar nedeni ile hasar/prim dengesi oluşturmak için şirketler kasko fiyatlarında ayarlamaya giderler. Kasko priminde baz alınan araç değeri her yeni yılda artar. Sigorta şirketleri, kasko primlerini motorlu araçlar değer listesindeki artırılan yeni sigorta bedeline göre hesaplarlar. Bu artış üzerine sigorta şirketlerinin yeni yıl zamları da eklenince kasko primleri önemli ölçüde artar. Eğer hala kasko sigortanızı yaptırmadıysanız ya da poliçenizi yenilemediyseniz "keşke daha önceden yaptırsaydım" dememek için kaskonuzu yeni yıla girmeden yaptırmayı ihmal etmeyin.

Kışın sert koşullarına adım attığımız bu günlerde otomobil kullanmak her zamankinden daha riskliyken ve yeni yıl zamları kapıdayken ihtiyacınız olan kasko sigortasını yıl sonuna kadar en kolay ve hızlı şekilde sigortam.net'ten yaptırabilir ve kasko sigortasına özel indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.