BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  SPOR

Kartalda Nobre belirsizliği sürüyor

Başkan Demirören, İstanbul'da Nobre'nin menajeri ile konuştu ancak görüşmelerden yine bir sonuç alınamadı.

Abone ol

Beşiktaş ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Mert Nobre'nin Siyah-Beyazlı takımda kalıp kalmayacağı konusundaki belirsizlik devam ediyor.

Son altı aydır menajeri ve Beşiktaş yönetimi arasında süren görüşmelerden somut bir sonuç çıkmamıştı. Nobre ile prensipte anlaşılmasına rağmen, menajeri Juan Figer'in istediği iddia edilen imza parasını vermek istemeyen Beşiktaş yönetimi arasındaki görüşmeler durma noktasına gelmişti. Son bir aydır bu konu ile bizzat ilgilenen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in, bugün İstanbul'a gelen Uruguaylı menajer ile görüştüğü ve yapılan bu görüşme sonrası yine net bir sonuca ulaşılmadığı öğrenildi.

Demirören'in görüşmede, Nobre'nin Beşiktaş'ta kalmasını istediğini belirttiğini, ancak takım içindeki dengeleri bozacak bir anlaşma imzalamaya da sıcak bakmadığını dile getirdiği kaydedildi.

Yaklaşık bir saat süren görüşme sonrası Nobre'nin Beşiktaş'daki geleceği ile ilgili bir karar alınmadığı ifade edilirken, Demirören'in Juan Figer ile önümüzdeki günlerde bir kez daha görüşeceği öğrenildi.