BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

Kartalda atletizme ilgi

Kartallı öğrenciler atletizm yapacak.. Her biri kendi okulunu temsil edecek. Yarışmaya büyük ilgi var.

Abone ol

Kartal Belediye Başkanlığı Okullararası Atletizm Yarışları 14 Şubat Perşembe günü Saat:10.00’da yapılacak. Kartallı öğrencilerin okullarını en iyi biçimde temsil etmek için aylardır hazırlandıklarını kaydeden beden eğitimi öğretmenleri, atletizm yarışmalarına öğrencilerin her yıl daha çok ilgi gösterdiklerini söylediler.

Kartal Neyzen Tevfik Caddesi ile Tekel Caddesi arasında yapılacak olan ve Tekel Fabrikası önünden başlayıp Neyzen Tevfik Caddesi sonu Hükümet Konağı önünde tamamlanacak parkurdaki yarışmada; 1000 metre Küçük Kızlar ve 1200 metre Küçük Erkekler, 1500 metre Yıldız Kızlar ve 3000 metre Yıldız Erkekler ile 3000 metre Genç Kızlar ve 5000 metre Genç Erkekler olmak üzere 6 kategoride yapılacak yarışmada dereceye giren ilk üçe; eşofman, ayakkabı, madalya, plaket ve Teşekkür Belgesi; dört, beş ve altıncı olan yarışmacılara eşofman, madalya ve Teşekkür Belgesi verilecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar’ın, her kategoride başlama düdüğü ile yapılacak yarışmada dereceye girenlere ödülleri Saat:13.00’da Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerine verilecek. Yarışmada dereceye girenler, Nisan ayında yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası Atletizm Yarışması’nda Kartal adına yarışma hakkına kavuşacaklar.

Başkan Arif Dağlar, yarışmanın sağlıklı, huzurlu ve güven içinde yapılması için her türlü tedbirin alındığını, gençlerden bu yıl da sportmence bir yarış ile şampiyonluklar beklediğini söyledi. Başkan, Kartallı öğrencilerin atletizme gösterdikleri ilgiden çok memnun olduğunu ifade edip onların derslerinde gösterdikleri başarıyı, sporda da tekrarlayacaklarına yürekten inandığını sözlerine ekleyip başarılar dileğinde bulundu.