BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  SPOR

Kartal şampiyonluğa inanıyor

Beşiktaş kulüp ikinci başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini ve iddialı olduklarını söyledi.

Abone ol

Sakaryaspor'la 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta, kulüp ikinci başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini ve idialı olduklarını söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün onursal başkanı Hakkı Yeten'in anma töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ertuğrul Kumcuoğlu, kulüp olarak diğer rakiplerin aldığı sonuçlarla ilgilenmediklerini ifade ederek, "Her maça galibiyet amacıyla çıkıyoruz. Zaman zaman puan kayıpları da yaşayabiliriz. Şampiyonluk şansımız devam ediyor. Sadece bu yıl değil, gelecek yıllarda da şampiyonluk konusunda iddialıyız" diye konuştu.

Asbaşkan Levent Erdoğan ise Sakaryaspor'a teşvik primi verildiği dedikoduları konusunda "Benim kulağıma böyle bir şey gelmedi. Gayet güzel bir maç oldu. Puan kaybından dolayı üzüldük. Neticenin o şekilde olmamasını istiyorduk. Ama yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Erdoğan, eski teknik direktörleri Vicente Del Bosque ile tazminat konusunda yaşadıkları sorun ile ilgili kararı beklediklerini ve sonucun kendi lehlerine olacağına inandıklarını söyledi.