BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Kartal potada rahat uçuyor

Beşiktaş, Efes Pilsen ile yapacakları maça iddialı hazırlanıyor.

Abone ol

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi'nde hafta sonu Efes Pilsen ile yapacakları maça iddialı hazırlanıyor.

Siyah-beyazlı takımın genel direktörü Ergin Ataman, genel menajeri Burak Bıyıktay ve takım kaptanı Onur Aydın, 17 Kasım Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapacakları maçla ilgili Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Genel direktör Ataman, Efes Pilsen ile oynayacakları karşılaşmanın büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, ''Takımımızın şu andaki form durumu oldukça iyi, ama rakip de Türkiye Ligi'nin en güçlü takımlarından bir tanesi. Ligdeki sıralamayı önemli ölçüde etkileyecek olan bir karşılaşma oynayacağız. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç'' dedi.

Ataman ayrıca, ''Bunun dışında her zaman söylediğimiz ve istediğimiz ilgiliyi görene kadar de söylemeye devam edeceğim bir şey var. Bugüne kadar taraftarımızdan beklediğimiz desteği göremedik. Hafta sonu böylesine önemli bir maçta Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maçta büyük destek bekliyoruz. Bu desteği göreceğimizi ümit ediyorum'' diye konuştu.