BIST 8.905
DOLAR 34,24
EURO 37,08
ALTIN 3.016,92

Kariyerlerini bu fotoğraflarla bitirdiler!

Kariyerlerini bu fotoğraflarla bitirdiler!

İngiliz daily mirror gazetesi, da, moss'un kokain çektiği iddia edilen fotoğraflarını yayımlamıştı. uyuşturucu kullanırken çekilen fotoğraflarının yayımlanmasının ardından işlerini kaybetmişti.

Kariyerlerini bu fotoğraflarla bitirdiler!

İngiliz Daily Mirror gazetesi, da, Moss'un kokain çektiği iddia edilen fotoğraflarını yayımlamıştı. Uyuşturucu kullanırken çekilen fotoğraflarının yayımlanmasının ardından işlerini kaybetmişti.

Kariyerlerini bu fotoğraflarla bitirdiler!

Amerikalı yüzücü Michael Phelps`in, İngiliz haftalık gazetesi News of the World`de esrar içmek için kullanılan bir cam pipodan nefes çekerken fotoğrafı yayımlanmış ve ardından ünlü yüzücü olay nedeniyle özür dilemişti. Phelps, özür açıklamasında pişmanlığını dile getirerek, böyle bir olayın tekrarlanmayacağına yer vermişti.

Gazete, fotoğrafın Kasım ayında Güney Carolina Üniversitesi`nde gittiği bir partide çekildiğini yazmıştı. Fotoğrafta ise Phelps`in cam pipodan hava çektiği görülüyor.
Ayrıca Amerikan Yüzme Federasyonu da yüzücünün davranışından dolayı hayal kırıklığı duyulduğu açıklamasında bulunmuştu.

Kariyerlerini bu fotoğraflarla bitirdiler!

Bakanı istifa ettiren samimi poz

Bahama Göçmen Bakanı Shane Gibson, 8 Şubatta ölen Playboy güzeli Anna Nicole Smith ile samimi pozlarının bir gazetede yayımlanması ve Smith'e daimi oturma izni başvurusunda ayrıcalık gösterdiği iddiaları üzerine görevinden istifa etti.

Tribune Nassau gazetesi, Smith ve Gibson'un sarılmış halde çekilmiş iki fotoğrafını 12 Şubatta yayımlamıştı. Gazete, Smith'in yatak odasında çekilen bu fotoğrafları, adını açıklamadığı bir kaynaktan aldığını belirtmişti.
Kariyerlerini bu fotoğraflarla bitirdiler!

Michael Stanley Dukakis

ABD'li demokrat politikacı, eski Massachusetts valisi ve 1988 ABD başkanlık seçimleri'nde demokrat başkan adayı. Dukakis ile Baba Bush arasında geçen seçim kampanyasının climax’i 13 Eylül 1988’de Dukakis’in bir M1 tankını sürerken çekilen reklam filmi...

Bush’un, kendisini askeri harcamalarda hep muhalefet yaptığı için Amerika’yı savunmada zayıf düşüreceği iddiasına karşılık, Dukakis, Demokratların savunma harcamalarında önemli bir tavrı olduğunu söylemekte ve bunu ispat etmek için de, tank kullanırken yer aldığı bir reklam filmi çekti. Ancak başkan adayınını bu fotoğrafı imajı üzerinde pek olumlu bir etki bırakmadı