BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,10
ALTIN 2.843,99
HABER /  GÜNCEL

Karısını öldürdü intihara kalktı

Karısını bıçakla öldürdükten sonra intihara kalkışan kocadan inanılmaz sözler.

Abone ol

Antalya'da karısı 29 yaşındaki Dilber K.'yı bıçakla öldürüp intihara kalkışan 41 yaşındaki Dindar K., tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu oldu. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Dindar K., "Karım sekse çok düşkündü, ona erkek buldum. Beni dışlamaya başlayınca öldürdüm" dedi.

Antalya'nın Altınkum Mahallesi'nde geçen Cuma gecesi meydana gelen olayda, ikinci evliliğini yaptığı 6 yıllık karısı Dilber K.'yı bıçakla öldüren Dindar K., aynı bıçağı karnına saplayarak intihara kalkıştı. Ağır yaralanan Dindar K., olay sırasında evde bulunan E.K.'nin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı ve tedaviye alındı.

'KARISIYLA İLİŞKİYE GİRDİK'

Cinayet Büro'da ifadesi alınan E.K. kendisini Dindar K.'nın bulduğunu ve karısı Dilber K. ile cinsel ilişkiye girdiklerini anlattı. Polis, E.K.'yı savcılık talimatıyla serbest bırakırken, dün tedavisi tamamlanan Dindar K. da hastaneden alınarak Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

'GRUP SEKS YAPTIK'

Karısını çok sevdiğini söyleyen Dindar K., eşinin seks düşkünü olduğunu, olay gecesi de evdeki E.K. ile grup seks yaptıklarını anlattı. "Karım çok istekliydi ve sürekli seks istiyordu" diyen Dindar K., şunları söyledi:

BENİ DIŞLAMAYA BAŞLADI

"Bu nedenle bir süre önce, daha önceden tanıdığım E.K. ile ilişkiye girebileceğini söyledim ve kabul etti. Yaklaşık 5 aydır E.K. bize geliyor ve bazen grup bazen de önce E.K. ardından da ben karımla ilişkiye giriyorduk. Ancak karımın başka 3 ve 4'üncü erkeklerle de ilişkisinin olduğunu öğrendim. Olay gecesi de yine E.K. bize gelmişti ve birlikte grup yaptık. Sabaha karşı ise karım beni dışlamaya başladı. Dışlandığımı hissedince sinirlendim, tartıştık ve kavga çıktı. Bıçakla onu öldürdüm. E.K.'ye ise, olaylarla bir alakası olmadığı için zarar vermedim."

'Cinayet' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Dindar K., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖLÜM ANINI SANİYE SANİYE DİNLETTİ... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]


Genç kadının intiharını cep telefonuyla erkek arkadaşına dinlettiği öne sürüldü. Olay, Yıldırım ilçesinde meydana geldi. Dün sabah saatlerinde 9 yaşındaki çocuğu C.A.'yı yanına alan N.A. (29), erkek arkadaşı H.İ.P. (41) ile birlikte bir akrabasının evine gitti. Bir süre evde oturduktan sonra rahatsız olduğunu söyleyen N.A., arkadaşından kendisini eve bırakmasını istedi. H.İ.P., kadını evine yakın bir yerde bıraktıktan sonra çocuğunu almak için tekrar yola çıktı. Evine giden N.A., bir süre sonra H.İ.P.'yi cep telefonundan arayarak, "Ben intihar ediyorum" dedi.

Telefonu kapatmayan genç kadın, bornozunun kuşağını mutfaktaki doğalgaz borusuna bağlayarak kendini astı. Olayın şokuyla hemen eve giden H.İ.P, genç kadını evde asılı vaziyette buldu. 112 ekipleri, N.A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Genç kadının yaklaşık bir ay önce de doğalgazı açarak intihar etmek istediği, polis tarafından son anda kurtarıldığı öğrenildi. Genç kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CAMİ ÖNÜNDE CESET ŞOKU... AYRINTILAR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi Yeşildere Mahallesi’ndeki Hacı Abdullah Camisi'nin önünde, karlar üzerinde brandaya sarılı bir erkek cesedi bulundu.

Yeşildere Mahallesi'nde sabah saatlerinde işe gidenler, cami önünde brandaya sarılı bir erkek cesedi görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis çevrede inceleme başlatırken, 25- 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen kişinin kimliğini tespit için araştırma başlattı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset, otopsi yapılmak üzere Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın duyulması üzerine Yüksekova Belediye Başkanvekili Avukat Erdal Aydın da olay yerine gelerek bilgi aldı. Geçen cuma günü de bir ceset bulunduğunu hatırlatan yetkililer, şimdi iki cesetin kime ait olduğunu belirlemek için çalışmaların yoğunlaştırıldığını söyledi.


HAMİLE KADIN TAKSİDE NASIL SIKIŞTI? SONRAKİ SAYFADA

 

[PAGE]



6 aylık hamile kadının içinde bulunduğu taksiye ters istikamette ilerleyen kamyon çarptı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde alkollü olarak direksiyon başına geçen kamyon şoförü, ters istikamette giderken taksiye çarptı. Takside bulunan 6 aylık hamile Döndü Okay otomobil içerisinde sıkıştı. Okay AKS ekipleri tarafından taksiden çıkarılırken 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı kaza anı, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Tali yoldan caddeye çıkan 22 yaşındaki Ali Geyik'in yönetimindeki 48 T 6610 plakalı taksiye, cadde üzerinde ters istikamette giden 53 yaşındaki Cumhur Çiçek'in kullandığı 48 VN 064 plakalı kamyon çarptı. Kazada otomobilde bulunan Fuat Okay (27) ve Kader Ceritli (20) ile kamyon şoförü Çiçek yaralanırken 6 aylık hamile Döndü Okay (20) otomobil içerisinde sıkıştı.

Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık AKS ve polis ekiplerine bildirdi. AKS ekipleri hamile kadını sıkıştığı yerden kurtarırken, sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptıkları yaralı Fuat Okay ve Ceritli ile kamyon şoförü Çiçek'i ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Sıkıştığı yerden kurtarılan 6 aylık hamile Okay, ambulansla Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Okay'ın ayağının kırıldığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.Tedavisinin ardından yapılan muayenesinde 54 promil alkollü olan kamyon şoförü Çiçek ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


ALKOL BAĞIMLISI TEK BAŞINA KALDIĞI DEPODA ÜŞÜYÜNCE.. SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Edirne’de alkol bağımlısı olduğu iddia edilen 60 yaşındaki Seydi Dinç, tek başına kaldığı kullanılmayan depoda ısınmak isterken yangın çıktı. Alevleri gelen itfaiye ekipleri söndürdü.

Çavuşbey Mahallesi, Tunca Nehri kenarındaki kullanılmayan boş bir depoda yaşamını sürdüren Seydi Dinç’in saat 18.00 sıralarında ısınmak için kapı girişinde yaktığı ateş, yangına neden oldu. Deponun tutuşan ahşap kapısındaki alevler kısa sürede büyüdü ve giriş kısmını tamamen yaktı. Seydi Dinç çaresizce yangını izlerken, çevredekilerin haber vermesiyle gelen itfaiye ekipleri, alevleri daha fazla büyümeden söndürdü.

Vatandaşlar, deponun Seydi Dinç’in ısınmak için yaktığı ateşin sıçraması nedeniyle çıktığını iddia eti. Seydi Dinç ise, yangının nasıl çıktığını bilmediğini söyledi. Dinç ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.


HASTAYI TABUTTA TAŞIDILAR... FOTOĞRAFI SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Kar nedeniyle yol kapanınca köylüler başka çare bulamadı. O yolculuk böyle fotoğraflandı.

HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahallede fenalaşan bir kadın, mahsur kalınca yakınları tarafından tabutla hastaneye taşındı.

Olay, Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan Yayla Mahallesi'nde yaşandı.

5 çocuk annesi 32 yaşındaki Gelavej Kaya iki hafta önce bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Doğumdan sonra evine gelen Kaya dün tekrar rahatsızlandı. Sancılarını artması üzerine de yakanları yetkililerden yardım istedi. Ancak bir metreye bulan kar yüzünden Kaya'yı hastahaneye taşıyacak olan ambulans veya her hangi bir araç mahalleye giremedi.

Bunun üzerine yakınları Belediye'den yolun açılmasını istedi. Ancak yol açılması gecikince, Kaya'nın yakınları başka bir çareye başvurdu. Sancıları artan Kaya'nın tabutla taşınmasına karar verildi.Yakınları camiden bir tabut alarak Kaya'yı bunun içerisine yerleştirip, taşımaya başladı. Yaklaşık 1 metre karın bulunduğu mahallede, Kaya tabutun içerisinde yaklaşık 2 saat süren zorlu bir yolculuğun ardından Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirilip tedavi altına alındı. Kaya'nın bu zorlu yolculuğu, yakınları tarafından da cep telefonuyla kaydedildi.

Kaya, Şemdinli Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, yakınları tabutla taşımanın daha kolay olduğunu düşündükleri için bu yönteme başvurduklarını söyledi.

Hasta yakınlarından Reşat Kaya da hastayı fazla sarsmamak için kızak kullanmadıklarını belirtti. Reşat Kaya, "Yolumuz açılmayıp yengemin rahatsızlığı artınca komşularımıza haber vererek yengemi bir tabutla taşınması için yardım istedik. Başka çaremiz yoktu. Komşularımızın da yardımıyla yengemi hastaneye ulaştırdık" dedi.

OĞULLARINA KIZA BABA NE YAPTI? SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]




SİVAS'ta yaşayan 65 yaşındaki Mehmet Çipil, yaşadığı evin çatısına kendini asarak yaşamına son verdi. Çipil'in madde bağılmısı 2 oğlu ile yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalımda olduğu belirtildi.


Huzur mahallesi 24'üncü sokakta yaşayan işçi emeklisi Mehmet Çipil girdiği bunalım sonucu yaşadığı evin çatısına çamaşır ipiyle kendisini asarak yaşamına son verdi. Komşuları tarafından bulunan Mehmet Çipil'in bir gün önce komşusu Mehmet Akpınar'ın 7 yaşındaki torununa bir not yazdırdığı ve bu notu polise vereceğini söylediği belirtildi. Çipil'in eşiyle yıllar önce ayrıldığı ve madde bağımlısı oğulları 35 yaşındaki Ahmet ve 30 yaşındaki Emre Çipil ile birlikte yaşadığı kaydedildi. Oğullarıyla madde bağımlılıkları nedeniyle sürekli tartışan ve kavga eden babanın bu nedenle bunalımda olduğu belirtildi.

'EVİMİN SEBEBİ OĞULLARIM'

Çipil'in komşusu Mehmet Akpınar, "Mehmet benim yanıma gelerek 'Bana bir not yaz' dedi. Benim okuma yazmam olmadığı için küçük torunumu çağırdım. Ona yazdırdı. 'Benim evimin sebebi oğlum Ahmet ile Emre'dir' diyerek kağıda yazdırdı, altını imzaladıktan sonra 'bunu karakola vereceğim' dedi" diye konuştu.

Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı tarafından evde yapılan incelemenin ardından Çipil'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.