BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,06
ALTIN 2.834,51
HABER /  GÜNCEL

Kardeşimi öldürdüm cesediyle uyudum

2009'un yılbaşı gecesiydi... Kardeşini bıçaklayarak öldürdü... Sonra da onunla uyudu... İtirafını da 5 ay sonra yaptı...

Abone ol

İstanbul Esenler’de 2009 yılbaşı gecesinde, zor durumda kaldığı için yanına aldığı kardeşi Ahmet Faik Ağalar’ı (49) bıçaklayarak öldüren Remzi Salih Ağalar (66), cinayetten 5 ay sonra kardeşini öldürdüğünü itiraf edince gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Remzi Salih Ağalar’ın cinayeti işledikten sonra iki gün boyunca cesetle birlikte evde kaldığı da ortaya çıktı. Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen Remzi Salih Ağalar’ın, ifadesinde şunları söylediği öğrenildi: “Babamızdan kalan evde önceleri tek başıma yaşıyordum. Daha sonra kardeşimin durumu kötüleyince, onu da yanıma aldım. Ancak bir süre sonra içip içip benimle kavga etmeye başladı. Beni öldüreceğini söylüyordu. Ondan korkmaya başlamıştım. Olay günü o beni öldürmeden, ben onu öldürdüm. Cesedi ne yapacağıma karar veremedim. Bu yüzden onunla birlikte iki gün boyunca evde kaldım. Daha sonra polislerin geldiğini görünce, dışarı kaçıp eve yeni geliyormuş gibi yaptım.” Ağalar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Göğüste 7 bıçak darbesi

Polis, komşuların ihbarıyla cesedi iki sonra bulurken yapılan incelemede Ahmet Faik Ağalar’ın göğüs bölgesinden 7 kez bıçaklandığı belirlendi. Aynı evi paylaşan ağabey Remzi Salih Ağalar polise, “Ben iki gündür yoktum. Kim yaptı bilmiyorum” demişti.