BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Karamürselde farklı bir tatil

Karamürsel tatil için özel ve yakın yerler arayanlara alternatif bir tatil seçeneği sunuyor.

Abone ol

Sakin Bir Çevre, Muhteşem Bir Manzara, ve Hiçbir Yerde Bulamayacağınız Yemyeşil Bir Doğaya Sahip Olan Karamürsel, Gürültüden ve Şehrin Stresinden Uzaklaşmak İsteyen, Tatil İçin Özel ve Yakın Yerler Arayanlara Alternatif Bir Tatil Seçeneği Sunuyor. Kalabalıktan ve Yoğunluktan Kaçıp Dostlarınızla Hem Deniz Hem de Dağ Havası Almak Size İyi Gelecek!

Tarihte PRONECTUS olarak bilinen Karamürsel İstanbul"a sadece 1 saat 15 dakika uzaklıkta olması nedeniyle tatilini pek çok zorluk ve yol masrafından uzak, sakin, huzurlu ve temiz bir ortamda geçirmek isteyen İstanbul ve çevresinde yaşayanlar için cazip bir tatil seçeneği yaratıyor.

Doğası ve denizi dışında tarihteki konumu nedeniyle de pek çok kişi tarafından ziyaret edilen Karamürsel sırasıyla Finikeliler, Frigyalılar, Lidyalılar, Persler ve Romalıların hâkimiyetinde kalmış, Doğu Roma imparatorluğu zamanında "Helena Polis" ismiyle önemli bir ticaret merkezi olmuştur. Döneminde büyük ulaşım imkanı sağlayan BAĞDAT YOLU"nun buradan geçmesi Karamürsel'e tarih sahnesinde önemli bir rol sağlar.

Osmanlının ilk tersane ve donanma merkezi olan ilçe 1324 yılında Karasi Beyliği Komutanı Karamürsel Alp Bey tarafından Osmanlı topraklarına dahil edilmiştir. İlçeye ismini veren Karamürsel Bey Osmanlının ilk Amiralidir ve oluşturduğu Donanma Osmanlı imparatorluğunun kurulmasına büyük katkı sağlamıştır. "Uygarlıkların Bahçesi" olarak bilinen Karamürsel tarihsel öneminin yanısıra coğrafi yapısı ve doğasıyla da pek çok ziyaretçinin ilgisini çekmektedir. CHALETEN Butik Otel de Karamürsel"den vazgeçemeyenlere butik otel olmanın verdiği özen ve modern yaşamın gerektirdiği tüm ayrıntıları düşünerek unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor.

HAFTASONLARINIZ İÇİN KARAMÜRSEL"DEN BAŞKA ALTERNATİF ARAMAYIN

Karamürsel"de yeşilin her tonuna hakim bir dağın yamacında, muhteşem körfez ve orman manzarasını misafirlerine sunan CHALETEN" de özenle döşenmiş 10 oda evinizin konforunda sizleri bekliyor. Misafirlerine sunduğu sayısız hizmetler arasında isteğe göre son vizyon filmlerini rahat bir ortamda seyredebileceğiniz özel aktivite salonu, bilardo, masa tenisi, dart gibi tüm masa oyunlarının yer aldığı oyun salonu, sauna, jakuzi, fitness corner, şömine-nargile keyfi, doğa yürüyüş parkurları ve odalarda internet bağlantısı yer alıyor. Ayrıca motivasyon amaçlı, firmalara özel 20 kişilik toplantı salonu ve ekipmanları da CHALETEN"de sunulan hizmetler arasında...

CHALETEN Butik Otel" de gün deniz manzaralı yaz veya kış bahçesinde nefis ve doğal köy kahvaltısı ile başlıyor. İlerleyen saatlerde ise yaz aylarında bahçedeki çim ve minderlere uzanıp kuş sesleri eşliğinde, kış aylarında şömine karşısında gazete veya kitap okumak tercihe kalmış. CHALETEN" de seçenekler bunlarla da bitmiyor. Doğa sevenler hemen yürüyüş ayakkabılarını giyip yola koyulabilirler, çünkü dağda inanılmaz meyve ağaçları ve çiçekler arasında, kuş ve su sesleri eşliğinde yürümek bir harika... Akşam olduğunda CHALETEN"in deneyimli ve titiz ellerinin hazırladığı, nefis açık büfe yemekleri yemek için sabırsızlanacaksınız.

Çünkü bu açık büfe tamamı ile doğal ev yemeklerinden oluşuyor. CHALETEN"de seçenekler yine bitmiyor, isteğe göre barbekü veya CHALETEN'e özel menü arasında tercih yapabilirsiniz. Siz manzara karşısında, mum ışıkları arasında içkinizi yudumlayıp yemeğinizi yerken gitar ve piyano eşliğinde başlayan canlı müzikle hem muhteşem manzarada leziz yemeklerinizi yiyebilir hem de müziğe eşlik edebilirsiniz. CHALETEN de dağ havasıyla keyifli, huzurlu bir tatil geçirdikten sonra kendinizi yenilemiş olarak yeni bir hayata başlayacaksınız.