BIST 9.659
DOLAR 37,96
EURO 41,08
ALTIN 3.836,73
11°İstanbul

'Kar Kahini' yine bildi! İstanbul, Ankara ve çok sayıda ilde okullar tatil edildi!

"Kar geliyor" tahminleri nedeniyle linç edilen ancak tahminleri tutan Kerem Ökten sabah saatlerinde de okulların kar nedeniyle tatil edileceği günleri açıkladı. Bu açıklamanın ardından Sivas, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Malatya, Tunceli, Şanlıurfa, Bingöl ve Muş'ta kar nedeniyle okullar tatil edildi. Herkesin merakla beklediği İstanbul ve Ankara'da okullar tatil edilecek mi? sorusunun yanıtı az önce karşılık buldu. Yapılan açıklamalarda İstanbul ve Ankara'da okullar tatil edildi.

Haberin devamını okumak için tıklayın.
Yorumlar 4 yorum
Adil

Teşekkuurler vali bey

1 0 cevapla
Turco

Alaskada eksi 20 olunca okullar tatil ediliyor. Bizdede kar havada görünmeden tatil

0 0 cevapla
👀 Büyüteç:

Türkiye Avrupa'da en çok mahpusa sahip ikinci ülke...Tutuklu ve mahkum sayısına sahip ülke 484 bin 714 kişi ile Rusya. Türkiye'de ise 272 bin 115 kişi var.

0 0 cevapla
Adil

İst valisi ne bekliyo mac mı seyrediyo okular niye tatil edilmedi halla ne bekliyolar odo ekrem immamoğluna uydu galiba istanbulla alakaları yok

0 1 cevapla
Close menu