BIST 10.643
DOLAR 40,56
EURO 47,70
ALTIN 4.352,20
25°İstanbul
HABER /  GÜNCEL

Kapatılan FETÖ okulunda Gülen için özel oda!

Kapatılan FETÖ okulunda, Gülen’in Konya’ya gelmesi halinde kendisi için hazırlanmış özel bir oda ve sohbet salonu bulundu.

Abone ol

KONYA’da OHAL kapsamında kapatılan Özel Merve Güventaş Anadolu ve Fen Lisesi binasının çatı katında yapılan aramalarda, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in Konya’ya gelmesi halinde kendisi için hazırlanmış özel bir oda ve sohbet salonu bulundu.

Karatay İlçesi Akçeşme Mahallesi Mengüç Caddesi’nde bulunan Özel Merve Güventaş Anadolu ve Fen Lisesi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından OHAL kapsamında çıkartılan Kanun Hükmünde Kararname ile kapatıldı.

Kapatılan FETÖ okulunda Gülen için özel oda! - Resim: 0

Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında alınan mahkeme kararıyla okuldaki 19 bilgisayara el konuldu.

Kapatılan FETÖ okulunda Gülen için özel oda! - Resim: 1

Binanın dışından bakıldığında çatı katında 2, içeriden bakıldığında ise 1 pencere olduğunu belirleyen polis, merdivenin bittiği noktada da sandalye ve çiçek saksı buldu.

Kapatılan FETÖ okulunda Gülen için özel oda! - Resim: 2

Arkasındaki duvarın da alçılı kontrplakla kapatıldığını saptandı. Kontrplak kırıldığında arkasında kapı olduğu ortaya çıktı.

Kapatılan FETÖ okulunda Gülen için özel oda! - Resim: 3

Polis kapıyı açıp içeri girdiğinde girişte büyük bir ayakkabılık, yerde halı, sedir ve üstünde minderlerle döşenmiş yaklaşık 250 kişi kapasiteli salon, bir özel oda, abdesthane, tuvalet, banyo ve mutfak ile karşılaştı. Ayrıca Kuran ve meali bulundu.

Kapatılan FETÖ okulunda Gülen için özel oda! - Resim: 4

Gizli bölmenin örgütün lideri Fethullah Gülen için hazırlandığı ve Konya’ya gelmesi halinde gizli bölmedeki odada kalıp, solanda da örgüt üyeleriyle sohbet toplantısı yapabileceği ileri sürüldü.

Kapatılan FETÖ okulunda Gülen için özel oda! - Resim: 5

Close menu