BIST 10.343
DOLAR 32,68
EURO 35,08
ALTIN 2.445,41
HABER /  GÜNCEL

Kantarın topuzu kaçtı özür diledi

Kanal D Haber'in İran Büyükelçiliği'nin resepsiyon davetiyelerindeki çekiliş kuponunu haber yapması anlaşılan ortalığı karıştırdı.

Abone ol
Kanal D Haber'in İran Büyükelçiliği'nin resepsiyon davetiyelerindeki çekiliş kuponunu haber yapması anlaşılan ortalığı karıştırdı. Kanal D anchormani Mehmet Ali Birand, elçilikten gelen açıklama üzerine İran'dan özür diledi.
 
Kanal D'de ekrana gelen İran haberi, Birand'a özür diletti. Haberin veriliş biçiminden İran Elçiliği'nin biletli davetiye uygulamasının ilk kez yapıldığı gibi bir anlam çıkınca, İran'ın Ankara temsilciliğinden uyarı geldi. 

UYGULAMA İLK DEĞİL, KATILIM YOĞUN

İran Büyükelçiliği'nden gönderilen açıklamada, davetiyeye ünlü İran halısı çekilişi için iliştirilen piyango bileti uygulamasının bu yıla özgü olmadığı belirtilirken, katılımı artırmak için böyle bir yola başvurulmadığı kaydedildi. Kanal D muhabiri, kantarın topuzunu kaçırınca özür dilemek ise Birand'a düştü.

İNCİTMEK İÇİN YAPILMADI, ÖZÜR DİLERİM

Birand, haberi incitmek amacıyla yapmadıklarını, sadece o davetiyeye dikkat çektiklerini belirttikten sonra özür diledi. Kanal D anchormani 'İran'lı dostlarımdan eğer kırdıysam özür dilerim' diyerek bültene devam etti.