BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

Kamerunlu kaleciden Cimbom'a teklif

eni’nin menajeri ve avukatı Vicente Montes tarafından Florya’ya gönderilen faksta Kamerunlu file bekçisinin yıllık 2 milyon euro ve 2 artı 1 senelik sözleşme istediği belirtildi. 27 yaşındaki başarılı kalecinin ayrıca ev ve araba istekleri de faksta yer a

Abone ol

Kameni'nin menajeri ve avukatı Vicente Montes tarafından Florya'ya gönderilen faksta Kamerunlu file bekçisinin yıllık 2 milyon euro ve 2 artı 1 senelik sözleşme istediği belirtildi.

Milliyet'in haberine göre 27 yaşındaki başarılı kalecinin ayrıca ev ve araba istekleri de faksta yer aldı.

27 yaşındaki başarılı kalecinin ayrıca ev ve araba istekleri de faksta yer aldı. Montes’in yaptığı teklifte Espanyol’un, Kameni için 5 milyon euro bonservis istediği de ifade edildi.

Garay’a 6 milyon euro
Ujfalusi’nin ardından savunmasına bir takviye daha yapmak isteyen Cim-Bom’un, Real Madrid’in, Arjantinli stoperi Ezequiel Garay için 6 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi. İspanyol ekibinin ise R.Santander’den 10 milyon euro karşılığında alınan 24 yaşındaki başarılı futbolcuyu daha düşük bir bedele satmak istemediği ve bu nedenle kiralamayı düşündüğü kaydedildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, Real Madrid’in indirim yapmaya yanaşmaması halinde genç oyuncu için kiralama teklifi yapacağı vurgulandı.