BIST 9.963
DOLAR 34,03
EURO 37,99
ALTIN 2.825,36

Kameralar önünde küvete girdi

Kameralar önünde küvete girdi

Bu hafta magazin dünyasında neler oldu bir solukta öğrenmeye ne dersiniz?

Kameralar önünde küvete girdi

Bu hafta magazin dünyasında neler oldu bir solukta öğrenmeye ne dersiniz?

Kameralar önünde küvete girdi

ECE ERKEN'E HAPİS ŞOKU!

Gazetecilerin Ece Erken'in yapıp ettiklerini haberleştirmediği bir gün daha geçmiyor. Ece Erken hakkında, Mehmet Ali Erbil'e yolladığı cep telefonu mesajında, Demet Akalın ile Elif Güvendik için "Bu paralı kadınları; Demet ile Elif'i üzerime salıyorsunuz" dediği gerekçesiyle dava açıldı.

Erken'in hakaret suçundan 2.5 yıla kadar hapsi istendi. İddianame, Akalın ve Güvendik'in şikâyeti üzerine açılan soruşturma sonucunda hazırlandı. Şikayetçilerin uzlaşmayı kabul etmedikleri, Erken'in de suçlamayı reddettiği ifade edildi.

Erken için, iddianamede hakaret suçunu iki kişiye karşı işlediği gerekçesiyle toplam 1 yıldan 2.5 yıla kadar hapis cezası istendi. Sabah'ın haerine göre, Erken, önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Kameralar önünde küvete girdi

LEVENT KICA ÇOK AĞIR KONUŞTU!

Ünlü sanatçı Ajde Pekkan'ın Bakan Egemen Bağış'ı övgüye boğan sözleri konuşulmaya devam ediyor. Pekkan, Uğur Dündar'dan sonra Levent Kırca'nın da tepkisini çekti.

Levent Kırca, Ajda Pekkan’ın sözlerine, “Olacak o kadar” demeyip çok sert tepki gösterdi. Kırca, geçen hafta bir konserinde Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’a “Herzaman sanat ve sanatçının yanında oluyorsunuz. Ülkemizin önünü açıyorsunuz. İyi ki varsınız. Sizin için canımızı vermeye hazırız... ” diyen Pekkan’a Aydınlık Gazetesi’ndeki köşesinden ağır bir yazıyla tepki gösterdi:

SEN POŞETTEN KADINSIN!

“Ajda, Egemen Bağış’a bir şeyler verecekmiş galiba. ‘Elini öpeyim’, ‘Ayağını yıkayayım’ mı ne demiş. Aman Ajdacığım, sakın eğilip bükülme. Sen poşetten bir kadınsın. Dikişlerin açılıverir sonra. Pekkan çocukluğumdan beri şarkı söylüyor. Hayatından kimler geldi kimler geçti kadının. Estetik ameliyatlarını yapan doktorların bazıları Hakk’ın rahmetine kavuştu. Bu kadın ölümsüz, hepimizi gömer... ”

UĞUR DÜNDAR DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ajda Pekkan'ın sözleri Star Haber anchormani Uğur Dündar'ın da tepkisini çekmişti. Dündar, Radyo D'de Ajda Pekkan için "yalakalığın kitabını yazıyor" demişti. Star Haber anchormani Radyo D'deki konuşması kamuoyunu yansıyınca da "ben Ajda Pekkan'ı kastetmedim" diyerek sözlerinin yanlış anlaşıldığını söylemişti.

Kameralar önünde küvete girdi

KAMERALAR ÖNÜNDE SOYUNDU!

Parıs Hilton, bir televizyon programında 2003’te sevgilisiyle sevişirken çekilen görüntüler için, gözyaşları içinde “O günler hayatımın en utanç verici dönemiydi. O film yüzünden herkes beni fahişe gibi görüyor” açıklamasını yapmıştı. İnsanların kendisini yanlış tanıdığını söyleyen Hilton, bu açıklamadan saatler sonra kameralar önünde soyunup küvete girdi. ‘Köpüklenen’ Hilton, yeni reality şovunda günlük hayatının her evresini izleyicisiyle paylaşacak.