BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  SPOR

Kalecinin ayağının kırıldığı an!

Kaleci iki oyuncuyla karşı karşıya kalmıştı. Bir anda yere yığıldı. Çünkü çok fena darbe almıştı. Ayağınını kırıldığı o anı kameralar böyle kaydetti.

Abone ol

Üçüncü Lig 4'üncü Klasman Grubu lideri Kastamonuspor kendi sahasında takipçisi Gümüşhanespor’la oynuyordu. Ama talihsiz bir olay meydana geldi. Gümüşhanespor'un kalecisi bileğini kırdı.

AYAĞI BİLEKTEN KIRILDI

27. dakikada Kastamonuspor’un geliştirdiği atakta Onur Garip Gümüşhanespor'un kalecisi Ali Karadeniz ile karşı karşıya kaldı. İkili mücadale sonrası bir anda yere yığılan kaleci Ali Karadeniz, ayağının kırılması sonucu hastaneye kaldırıldı. Karşılaşmanın hakemi bu pozisyon sonrası Kastamonusporlu Onur Garip’i kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Aynı anda gerginleşen ortamda rakibine müdahale ettiği gerekçesiyle Gümüşhanespor’dan Ercüment de kırmızı kartla oyundan atıldı.

Kastamonuspor tek golle geçip hem 6 puan değerindeki 3 puanı aldı, hem de zirvedeki yerini sağlamlaştırdı: 1-0. Bu sonuçla ev sahibi kırmızı siyahlı ekip puanını 43’e çıkarırken, takipçisi Gümüşhanespor ise 36 puanda kaldı.