BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Kadroda değişiklik yapıldı

Yunanistan'da tarih yazan A Milli takımda sakatlıklar ve cezalar can sıktı. Fatih Terim kadroya iki yeni isim daha çağırdı

Abone ol

Yunanistan’da dün gece tarih yazan A Milli Futbol Takımımız’ın başı sakatlıklarla dertte...

Teknik direktör Fatih Terim, 28 Mart Çarşamba günü oynanacak Norveç maçının kadrosuna, sakatlıklar ve cezalı oyuncular nedeniyle Galatasaray’dan Ferhat Öztorun ve Çaykur Rizespor’dan Yasin Çakmak’ı çağırdı.

Terim, Yunanistan müsabakasının ardından Gökhan Ünal ve İbrahim Üzülmez’i sakatlıkları, Gökhan Zan’ı da sarı kart cezası nedeniyle kadrodan çıkarttı.

İKİ SAKAT BİR CEZALI

Yıldıray, Arda, Fatih Tekke, Rüştü, Halil Altıntop, Nuri Şahin ve İbrahim Toraman’ın sakatlığıyla sarsılan Ay-Yıldızlı ekibimiz, dün gece de İbrahim Üzülmez ve Gökhan Ünal’la yıkıldı. Gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Gökhan Zan da, Norveç’e karşı oynayamayacaktı.

Norveç maçı öncesi bu eksikler can sıkarken, sevindirici tek haber ise Emre Belözoğlu’nun 3 maçlık cezası sona ermesi oldu. Charisteas’la girdiği ikili mücadelede sağ ayağına aldığı darbeyle yere yıkılan İbrahim Üzülmez’in diz yan bağlarında esneme olduğu ve en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Yerini 17. dakikada Volkan Yaman’a bırakan tecrübeli oyuncu, Norveç sınavında forma giyemeyecek. Maçın 55. dakikasında Milli Takımımız’ı öne geçiren Gökhan Ünal ise golün ardından oyundan çıktı. Sakatlığı nükseden golcü futbolcunun yerine Hüseyin oyuna girdi.

Fanatik