BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Kadınların yeni stres mekanı

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde açılan kahvehaneye yalnız kadınlar girebiliyor.

Abone ol

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde kadınlar kahvehanesi açıldı. Dulkadiroğlu Caddesi üzerinde hizmete giren kadınlar kahvehanesi, Elbistan'ın en renkli yerlerinden biri oldu.

Yalnız kadınların girebildiği ve içerisinde bayanların hizmet verdiği kahvehanede kadınlar gönüllerince eğleniyor, stres atıyor. Kendilerine has bir kahvehanede bulunmaktan ayrı bir mutluluk duyduklarını ifade eden kadınlar; tavla, okey, konken oynuyor, özel günler düzenliyor.

Kahvehane sahibi Gözde Karcıoğlu, Elbistan'da bir ilki gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Kahvehanemizde kütüphanemiz var. Çocuklar için de özel bir oyun alanı kuracağız. Onlar da annelerini rahatsız etmeden oyun oynayabilecekler. Kalabalık bir davetli topluluğunu ağırlayabilecek salona sahibiz. İsteyenlere özel günlerinde hizmet verebiliyoruz. Fasıl gecelerimiz müzikli hizmet veriyoruz. İlgi artarsa burayı daha da büyütebiliriz. Ayrıca yakında satranç masaları da getireceğiz. Bu ilgi beni çok mutlu ediyor. Her bayanın gelip bu kıraathaneyi görmesini isterim" dedi. Karcıoğlu, bayanlara özel kahvehane konusunda ailesinden ve eşinden hem maddi hem de manevi destek gördüğünü, kendisinin açtığı bu yoldan kısa zamanda birçok bayanın da yürüyeceğini ifade ederek, "Kahvehanemizde bayanlar, nargile, tavla, konken, okey ve sigara içilmeyen odalarda günlük gazeteleri okuma fırsatı bulacaklardır. Elbistan'da açmış olduğumuz bu iş yeri, kısa sürede bayanlar tarafından benimsenecek ve destek görecektir" diye konuştu.