BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Kadınların çıldırtan halleri

Kadınların çıldırtan halleri

Telefonu açmazlar bir kadını etkilemeyi başarıp telefon numarasını alabildiğiniz için kendinizi iyi hissedersiniz. ama pek aceleci olmayın. çoğu kadın sırf sizden hoşlanmadığını söylemekten kaçındığı için numarasını vermeyi tercih eder. bazıları ise sık sık yanlış numara vererek bir daha sizinle...

Kadınların çıldırtan halleri

Telefonu açmazlar

Bir kadını etkilemeyi başarıp telefon numarasını alabildiğiniz için kendinizi iyi hissedersiniz. Ama pek aceleci olmayın. Çoğu kadın sırf sizden hoşlanmadığını söylemekten kaçındığı için numarasını vermeyi tercih eder. Bazıları ise sık sık yanlış numara vererek bir daha sizinle asla görüşmez.

Kadınların çıldırtan halleri

İçkiyi bedavaya getirirler

Kadınların bir kısmı barda ya da kulüpte içtiklerinin hesabını yapmaz. Ne de olsa çekiciliklerini kullanarak kolayca bir erkeğe içki ısmarlatabilirler. Bu yöntemle erkekleri kullanan kadınlar, içkileri için hiç para harcamazlar.

Kadınların çıldırtan halleri

Yedekte tutarlar

Artık bitiş sinyalleri veren sorunlu bir ilişkide iyi bir kadın dürüstçe ilişkiyi bitirmeyi arzular. Fakat kadın gerçekten de zalimse sevgilisine ilişkinin bittiğini açıklamaz, ondan kopmaz. Yeni bir sevgili adayı belirinciye dek yalnız kalmamak için sevgilisinden ayrılmaz.

Kadınların çıldırtan halleri

Duygu sömürüsü yaparlar

Erkekler ağlayan kadın görmeye dayanamaz. Kadınlarsa erkeğin bu zayıf noktasını çok iyi bilirler ve istedikleri her şeyi elde etmek için bu silahı kullanmaktan kaçınmazlar.