BIST 9.045
DOLAR 34,27
EURO 37,60
ALTIN 2.882,78

Kadınlar nelerden nefret eder

Kadınlar nelerden nefret eder

Aşırı sakal bıyık: yüzün şekline göre kesilmiş bıyıklar ya da sakallar elbette havanızı değiştirecektir, ama bunların uzunluğuna dikkat etmelisiniz. bir kadının karşısında pala bıyıklarınızla çorba ya da ayran içiyorsanız haliniz harap! o kadın ne yapar? kalkmaz mı...

Kadınlar nelerden nefret eder

Aşırı Sakal Bıyık: Yüzün şekline göre kesilmiş bıyıklar ya da sakallar elbette havanızı değiştirecektir, ama bunların uzunluğuna dikkat etmelisiniz. Bir kadının karşısında pala bıyıklarınızla çorba ya da ayran içiyorsanız haliniz harap! O kadın ne yapar? Kalkmaz mı sofradan?

Kadınlar nelerden nefret eder

Çok Açık Renk Pantolon:Çok özel bir kostüm olmadıkça beyaz pantolondan kaçının. Hele bir beyaz takım elbiseye asla para vermeyin. Özellikle yazın giyilen beyaz keten pantolonlar, 80’li yılların "Mimi Vime" zamanlarında kaldı. Beyaz pantolon giyenleri kadınlar ilk bakışta eliyor.

Kadınlar nelerden nefret eder

TV Kumandası:Televizyonu kumanda eden alet erkeğin eline yapıştığı an, kadın için erkek gözden düşer. Bir kadının belki de erkekte en tahammül edemediği şey, hangi kanalda spor müsabakası varsa kanalı o yönde çeviren bir erkektir.

Kadınlar nelerden nefret eder

Jöle:Kafasına bir kutu jöle enjekte edenler ve saçları ışıkta flâşör gibi parlayan erkekler, bütün kadınları tiksindirir. Abartılı jöle kullanımı sizi tek kelimeyle ’kıro’ kontenjanına dâhil etmekte. Saçlarınız her zaman temiz olsun, banyo yaptıktan sonra da fön makinesiyle şekillendirebilirsiniz.