BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Kadınlar neden terk eder?

Kadınlar neden terk eder?

Ey erkekler! terk edildiğinizde kadınlara anlaşılmaz varlıklar muamelesi yapmaktan vazgeçin. her şeyin bir nedeni var!

Kadınlar neden terk eder?

Ey erkekler! Terk edildiğinizde kadınlara anlaşılmaz varlıklar muamelesi yapmaktan vazgeçin. Her şeyin bir nedeni var!

Kadınlar neden terk eder?

Ne yazık ki ilişkiler her zaman başladığı gibi gitmeyebiliyor ve bazen ayrılık vakti gelip çatıyor. Her zaman gidenin ardından ağlayan biz kadınlar olmuyoruz elbette. Aradığımızı bulamadığımız, mutluluğu yakalayamadığımız zamanlarda terk etmeyi de pekala biliyoruz.

Her ilişki parmak izlerimiz kadar birbirinden farklı olsa da “biz kadınlar neden terk ediyoruz?” sorusunun yanıtlarını ortak…

Kadınlar neden terk eder?

Nezaket eksikliği

“Bu da ayrılma sebebi olur mu canım?” diyenler olacaktır. Ama bir düşünün, nezaketin “n”sini bile taşımayan bir erkekle ömür geçer mi? Nezaket arayan kadın hiçbir zaman “bana prenses muamelesi yapsın” demez; ama nerede, nasıl davranacağını, oturup kalkmayı bilen erkekle daha mutlu olacağını bilir.

Nazik erkek; kurduğu cümlelere, kullandığı sözcüklere de dikkat eden erkektir. Eşiyle ya da sevgilisiyle erkek arkadaşlarıyla konuşur gibi konuşmayı alışkanlık haline getiren, hiçbir kaba davranıştan çekinmeyen erkek, terk edilmeyi de hak eder!

Kadınlar neden terk eder?

Arkadaş gibi olmak

Bunun neresi kötü, değil mi? Elbette eşler arasında arkadaşlık ve sırdaşlık olmazsa olmaz bir kural. Ama ayrılma sebeplerinden biri olarak sıraladığımız arkadaş olma durumu, eşler arasında seks hayatının bitmesi ya da başından beri zaten hiç yaşanmıyor olması. Ne de olsa seks, ilişkinin üzerine oturduğu temellerden biri.

Görünürde seks yaşanıyor olsa da kadının zevk almadığı, ten uyuşmazlığının olduğu bir ilişki, kadın açısından sürdürülebilir olmaktan çıkar.