BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Kadıköyde 63 okul tamam

Kadıköy Belediyesi bu yıl Kadıköy de bulunan 63 devlet okuluna toplam 2.5 trilyon liralık destek verdi.

Abone ol

Her yıl eğitime verdiği büyük destekle ön plana çıkan Kadıköy Belediyesi bu yıl Kadıköy de bulunan 63 devlet okuluna onarım, boya , spor salonu ve bahçe düzenlemesi gibi çeşitli işler yapıp toplam 2,5 trilyon liralık destek verdi. 7 Okulun onarım ve bakım işini de programa alan Kadıköy Belediyesi, eğitime verdiği desteği öğrenciler için hazırladığı şenlikte kutladı.

Belediyenin görevleri arasında bulunmamasına rağmen Kadıköy de bulunan devlet okullarının talepleri doğrultusunda çeşitli çalışmalar yapan Kadıköy Belediyesi, bu yıl 63 devlet okuluna yardım eli uzattı. Okulların çatı onarımlarından, izolasyonlarına boya badana işlerinden tuvaletlerinin yenilenmesine, bahçe duvarlarının örülmesinden doğalgaz sistemlerinin yenilenmesine kadar pek çok işlerini yapan Kadıköy Belediyesi verdiği destekle Kadıköylü öğrencilerin rahat bir eğitim-öğretim dönemi geçirmesini sağladı.

Etkinlikte Kadıköy Belediye Başkanı SELAMİ ÖZTÜRK'ün yaptığı konuşmada "Kadıköy'ü Türkiye'nin seçkin yerlerinden biri haline gelmesinde eğitime ve çevreye verilen önemin ve kamu kurumlarının koordineli çalışmasından kaynaklıdır.Bunda bütün okul müdürlerimizin öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin büyük katkısı var bu yüzden aslında biz sizlere şükran borçluyuz.

Kadıköy Belediyesi bu duyarlılıktan kaynaklı tüm kamu kurumlarına yatırım yapmayı kendisine görev bildi ve bu yardımları arttırarak sürecek.Kadıköy de Adli kurumlara yatırım yapıyoruz ,Emniyete yatırım yapıyoruz, Dini tesislere yatırım yapıyoruz.Bu yapılanların bizim görevimiz olup olamaması hiç önemli değil sadece bu kurumlardan faydalananların Kadıköylüler olduğunu biliyoruz" dedi

Göztepe'de bulunan İhsan Kurşunluoğlu Lisesi'nin bahçesinde düzenlenen programda sevilen sanatçılar ÖZGÜN ve ZEYNEP DİZDAR sahne aldı.
Etkinlikte öğrenciler hem okullarının onarılıp yenilenmesi hem de öğretim yılının bitmesi sevincini birlikte kutladılar. Okullara Destek Şenliği adı verilen etkinlikte gençler, konser, çeşitli yarışmalar ve palyaçolarla ilk kez okul bahçesinde eğlenmenin keyfini yaşadılar.. Program da öğrenciler tatil öncesi diledikleri gibi eğlenirken, Kadıköy Kaymakamı Kasım Esen, Kadıköy deki 63 okulu yenileyen Başkan Öztürk'e teşekkür plaketi verdi.Törenin sonunda Kadıköy Kaymakamı Kasım Esen Belediye Başkanı Selami Öztürk ve Kadıköy'de hizmet veren muhtarlar ve okul müdürleri kamu kurumların koordineli çalışmasını ifade eden toplu bir fotoğraf çektirdiler.