BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Kaderin böylesi! Aynı yerde öldü

13 yıl önce oğlu trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Aynı yerde bu kez annesi öldü. Daha ilginç olan ise babanın haberi aldığı yer.

Abone ol

Adana'da, 54 yaşındaki bir kadın, 13 yıl önce oğlunun trafik kazası geçirerek öldüğü caddede, 200 metre uzaklıktaki mesafede bir motosikletin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. 

Veysi Eğri (17) yönetimindeki 01 SZ 836 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan 6 çocuk annesi Nevin Keklik'e (54) çarptı. Kazada yaralanan yaşlı kadın, Adana Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Veysi Erdem'in tedavisinin Numune Hastanesinde sürdüğü öğrenildi.

Olayı balık tutmaya gittiği Karataş ilçesinde duyarak evine dönen Nevin Keklik'in eşi Rifat Keklik (58), 13 yıl önce 17 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Keklik'in de trafik kazası sonucu öldüğünü söyledi.

Eşinin, oğlunun kaza yaptığı yerin yaklaşık 200 metre uzağında aynı kaderi paylaştığını belirten Rifat Keklik, ''Şimdi cezaevinde bulunan oğlum Hakan Keklik de (28), 2000 yılında motosikletiyle eve gelirken annesinin kaza yaptığı yerde ara yoldan aniden çıkan traktörün çarpması sonucu yaralanmıştı. Kazada kalça kemiği ve bilek kemikleri kırılan oğlum bir süre tedavi görmüştü'' dedi.

EŞİ DE YİNE AYNI YERDEYDİ

Rifat Keklik, eşinin ölüm haberlerini Karataş'ta balık avlarken aldığını söyledi.

Oğlunun öldüğü gün de aynı yerde balık avladığını belirten Keklik, ''O yıllarda cep telefonu yoktu. Balık avlarken içime bir sıkıntı düştü ve evime dönmek istedim. Evime geldiğimde ise oğlumun öldüğünü söylemişlerdi'' dedi.

Keklik, eşinin ölümene neden olan motosiklet sürücüsünün alkollü ve ehliyetsiz olduğunu öne sürerek, ''Motosiklet sürücüsünün yanında bir kişi daha varmış. Tahminen birlikte içki içtiler ve dönerken bu kaza oldu. Olay sırasında eşim büyük oğlum Bülent'in evinden evimize dönüyormuş'' diye konuştu.

Rifat Keklik, eşine motosiklet çarpan caddede çok sayıda ölümlü ve yaralamalı trafik kazasının meydana geldiğini, yetkililerin bu konuda önlem alması gerektiğini kaydetti.