BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Kader bu ünlülere oyun oynadı

Kader bu ünlülere oyun oynadı

Hayat mı sanatı taklit eder, sanat mı hayatı...bazen öyle durumlar olur ki; hayatın sanatı, yani bir insanın elinden çıkan senaryoyu taklit ettiğini şaşkın gözlerle izleriz. işte onlar bu durumun en çarpıcı örneklerini yaşadılar.senaryo gereği trafik kazası geçiren bir aktör gerçek hayatta tıpkı...

Kader bu ünlülere oyun oynadı

Hayat mı sanatı taklit eder, sanat mı hayatı...

Bazen öyle durumlar olur ki; hayatın sanatı, yani bir insanın elinden çıkan senaryoyu taklit ettiğini şaşkın gözlerle izleriz. İşte onlar bu durumun en çarpıcı örneklerini yaşadılar.

Senaryo gereği trafik kazası geçiren bir aktör gerçek hayatta tıpkı böyle bir kazada can verdi. Ya da eşini kaybeden bir adamı canlandıran aktör çekimlerin bitmesinden kısa bir süre sonra gerçek hayattaki eşini yitirdi.

İşte hayatın senaryoyu taklit ettiği o olaylar.
Kaynak:Hürriyet

Kader bu ünlülere oyun oynadı

RUS RULETİ SAHNESİNDE TETİĞİ ÇEKTİ VE...
Şu sıralar Bir Günah Gibi dizisinde rol alan genç aktör Serkan Altunorak, bundan 5 yıl önce rol aldığı İlk Aşk dizisinin setinde ölümden döndü. Onu ölümle yaşam arasındaki incecik çizgiye taşıyan ise senaryodaki Rus ruleti sahnesi oldu.

Kader bu ünlülere oyun oynadı

Dizide Ebru Gündeş ile birlikte rol alan Altunorak, senaryo gereği rüyasında Rusya'dan gelen Dimitri'yle Rus ruleti oynayacaktı.

Kader bu ünlülere oyun oynadı

Altunorak, tabancayı başına dayayıp tetiğe bastı. Ancak kurusıkı tabancada unutulan mermi patladı. Genç oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı.