BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

Jose Mourinho'yu Hitler'e benzetti

Real Madrid'in eski başkanı Ramon Calderon, Mourinho'ya sataştı

Abone ol

Real Madrid'in eski başkanı Ramon Calderon, teknik direktör Jose Mourinho'ya sataşarak, Portekizli teknik adamı Adolf Hitler'e benzetti.

2006-2009 yılları arasında başkanlık yapan Calderon, genel menajer Jorge Valdano'nun Mourinho ile yaşadığı anlaşmazlık sonucunda gittiği iddiaları sonrasında sert açıklamalarda bulundu.

Goal'de yer alan habere göre, Katalan radyo istasyonu ONA FM mikrofonlarına konuşan 59 yaşındaki futbol adamı, "Sizi hâlâ milyonlarca insan beğeniyor, alkışlıyor olabilir. Ama unutmayın ki, Adolf Hitler de zamanında milyonlarca insanın takdirini kazanmıştı." dedi.

Mevcut başkan Florentino Perez'e ise destek çıkan Calderon, "Madrid ve Florentino için üzülüyorum. Valdano'nun ayrılacağını açıkladığı sırada, sınavda ne yapacağını bilmeyen bir öğrenci gibiydi. Sürekli olarak bir 'işlevini yitirme' mevzusundan bahsediliyor. Hatta o kadar çok bu kelime telaffuz edildi ki, ben de cinsel anlamda işlevini yitirmiş falan gibi anladım. Son yaşananlar Real Madrid'e yakışmadı." ifadelerini kullandı.