BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Jackson skandal için yalvarmış

Günlerdir ABD`nin konuştuğu olaylı şova, Jackson`ın Timberlake ile düet yapma inadı sebep olmuş

Abone ol

Jackson`ın şova hazırlandığı sırada İspanya`da bulunan Timberlake`in ``hatır için`` bu şova çıktığı ve gösteri sırasında hiç planlanmayan bir şekilde güzel şarkıcının göğsünü açarak milyonları hayret içinde bıraktığı ifade edildi.

Janet Jackson`ın şov için kendisine ısrar ettiğini belirten 24 yaşındaki genç şarkıcı, ``Ben 3 aydır turnedeydim. Menajerimden Janet`ın ricasını ilettiği bir telefon aldım`` dedi.

-GENÇ JUSTİN ``SABIKALI``-

Telefonda şov için iletilen daveti reddettiğini belirten Timberlake, ``Ama daha sonra beni Janet aradı, çok ısrar etti. Ben de bunun üzerine gösteriye çıkmaya karar verdim`` açıklamasında bulundu.

Amerikan Futbol Süper Kupası şovundaki skandal, şüphesiz 24 yaşındaki genç Timberlake`in ilk vukuatı da değil.

Bu şova ailesinin bile çok sinirlendiğini açıklayan Timberlake, 38 yaşındaki Jackson`a yaptığı sürprizin bir benzerini de Şubat 2003`te düzenlenen ``Brit Awards`` müzik ödülleri töreninde Kylie Minogue`a yapmıştı. Birlikte şarkı söylerlerken aniden Kylie Minogue`un kalçasını tutan Timberlake, 35 yaşındaki güzel şarkıcının nişanlısı James Gooding`den ayrılmasına neden olmuştu.

ABD Federal Haberleşme Komisyonu Başkanı Michael Powell, Amerikan futbol süper kupası sırasında yapılan, şarkıcı Justin Timberlake`in Janet Jackson`ın sağ göğsünü açtığı müzik gösterisinin televizyonlarda yayınlanmasıyla ilgili soruşturma açılması talimatı vermişti.