BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

İyi kalpli Eminönü

20. Kalp Haftası etkinlikleri çerçevesinde Eminönü Belediyesi Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru'nu hizmete açıyor.

Abone ol

20. Kalp Haftası etkinlikleri çerçevesinde Eminönü Belediyesi tarafından yaptırılan Eminönü Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru, 19 Nisan Cumartesi günü saat 10.30'da Kumkapı'da törenle açılıyor.

Türk Kalp Vakfı üyesi çok sayıda sanatçı ile öğrencilerin ve vatandaşların da katılacağı açılış töreninin ardından parkurda ilk yürüyüş gerçekleştirilecek. Eminönü Belediyesi Ahırkapı Roman Orkestrası'nın da şarkılarıyla eşlik edeceği yürüyüş; Cankurtaran sahili ve Sarayburnu'ndan devam edip Gülhane Parkı'nda son buluyor.

"İyi Kalpli Eminönü" sloganıyla başlatılan sağlıklı yaşam yürüyüşüne Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er ile Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın da katılıyor. Tüm vatandaşları da yürüyüşe davet eden Başkan Nevzat Er, "Sadece İstanbul'un değil Dünya'nın en güzel parkurunda yürürken hem sağlığımızı koruyacağız, hem de İstanbul'un güzelliğinin bir kez daha farkına varacağız" dedi.

Eminönü Belediyesi Kalp Haftası Etkinlikleri'nin ikinci ayağı ise Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleştiriliyor. Ücretsiz Kalp Sağlığı Taraması'nın da yapılacağı Sultanahmet Meydanı'nda organik ürün ve hediyelik eşya fuarı da açılıyor. Sultanahmet Meydanı'ndaki etkinliklerin finalinde ise saat 14.30'da başlayacak Kent Orkestrası Bando Takımı Konseri ile Okay Temiz ve Ritm Atölyesi Konseri yer alacak.

Kalp Haftası Etkinlikleri / 19 Nisan - CUMARTESİ
Saat 10.30     (Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru Açılışı)

KUMKAPI - EMİNÖNÜ

Saat 12.00     (Ücretsiz Kalp Taraması ve Organik Ürünler Fuarı)

Saat 14.30     (Bando Takımı - Okay Temiz Ritm Atölyesi Konseri) SULTANAHMET MEYDANI - EMİNÖNÜ