BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

İtalyada eş değiştirme çılgınlığı

İtalya'da rezillik diz boyu. Milyonlarca evli çift eş değiştiriyor.

Abone ol

İtalya'nın önce gelen gazetelerinden La Stampa'nın yayınladığı son araştırmaya göre, ülkenin koyu Katolik aile yapısı, son yıllarda büyük bir bozulmaya uğramış. Uzmanlara göre İtalya'da 2 milyon evli çift, fantezi amacıyla yabancılarla seks için partnerlerini değiştiriyor.

500 BİN ÇİFT KULÜPLERE ÜYE

Resmi rakamlara göre, İtalya'da eş değiştirmek isteyenler için açılan özel seks kulüplerine üye yaklaşık 500 bin çift var. Bu çiftler, kulüplerin düzenlediği özel gecelere ve organizasyonlara katılmalarının yanı sıra, internet üzerinden de partner bulabiliyor.

2 MİLYON ÇİFT EŞ DEĞİŞTİRİYOR

Araştırmacılar, İtalyan kilisesinin büyük tepkisini çeken raporda belirtilen rakamların, buzdağının görünen yüzü olduğunu öne sürüyor.

Ülkede aktif bir seks hayatı bulunan 8 milyon çiftten en az 2 milyonunun, bahsi geçen şekillerde partner değiştirdiği öngörülüyor.

BERLUSCONİ'DEN BÜYÜK GAF

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi de, Roma'yı ziyaret eden Danimarkalı meslektaşı Anders Fogh Rasmussen'le yaptığı ortak basın toplantısında, 'Eşim Veronica'yı ona teklif etmek istiyorum' diyerek büyük tepki toplamıştı.