BIST 8.947
DOLAR 34,23
EURO 37,59
ALTIN 2.882,85
HABER /  DÜNYA

İşte yeni yılın yeni saç ve makyaj trendleri

Türkiye’nin çeşitli illerinden kuaförler ve güzellik uzmanları, Marmaris’te bir araya geldi. Kuaför ve makyözlerin hünerlerini sergilediği ş...

Abone ol

Türkiye’nin çeşitli illerinden kuaförler ve güzellik uzmanları, Marmaris’te bir araya geldi. Kuaför ve makyözlerin hünerlerini sergilediği şovda, 2014’ün saç ve makyaj trendleri sergilendi.
Marmaris, Türkiye’nin önde gelen kuaför ve güzellik uzmanlarının katılımıyla düzenlenen seminere ev sahipliği yaptı. Martı Otel’de 4 gün boyunca düzenlenen seminere, Türkiye’nin çeşitli illerinden mesleğinde uzman 500 kuaför katıldı. Kuaförlere profesyonel makyaj ürünleri hakkında uygulamalı bilgi verilen eğitim semineri sonunda bir gösteri şovu düzenlendi.
Kuaförlerin bütün hünerlerini sergiledikleri şov, gelin başından makyaja, topuzdan fantezi topuza birçok modelin sergilendiği çılgın saç tasarımlarına sahne oldu. Önce makyözler sahneye geldi. 2014’ün makyaj trendleri tanıtıldı. Ardından kuaförler yeteneklerini konuşturdu.
Gösteri sonunda semineri düzenleyen firmanın CEO’su Ziya Dursun, katkılarından dolayı Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’a teşekkür etti.
Şovun sonunda katılımcılar plaketlerini Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın elinden aldı.
Marmaris’in önde gelen kuaförlerinden Mevlüt Bayındır, yaptığı açıklamada, “Her yıl bir kozmetik firmasının düzenlediği bir organizasyonla bir araya gelerek kuaförlüğü elimizden geldiği kadarıyla bir adım öne götürmeye çalışıyoruz. Seminerde 2014’ün saç trendlerini belirlemeye çalışıyoruz. Belirli dönemlerde de kişisel gelişim uzmanlarından eğitimler alarak işimizi profesyonelce yapma gayretindeyiz. Sektör temsilcileri bu tip organizasyonlar sayesinde bir araya gelerek bilgilerini pekiştirme ve yeni tarz saç modelleri hakkında tecrübe edinme fırsatı yakalıyor” dedi.
(İHA)