BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

İşte Türkiye'nin Facebook günlüğü

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'un 2013 günlüğü yayımlandı.

Abone ol

Sosyal paylaşım sitesi Facebook ’un 2013 günlüğü yayımlandı. Buna göre dünya üzerinde en fazla ‘check-in’ yapılan 25 noktadan biri Taksim Meydanı. Rapora göre en fazla check-in yapılan diğer noktalar arasında Tokyo’daki Disneyland ve Hindistan’daki Altın Tapınak gibi yerler bulunuyor.

EN ÇOK PAPA FRANCİS KONUŞULDU

Küresel ölçekte yılın en fazla konuşulanlarını da sıralayan Facebook, ilk sırada Mart ayında Papa olan Papa Francis'i gösterirken, onu Amerikan seçimleri ve Kate Middleton ve Prens Charles bebeği takip etti. Son zamanlarda adını sıkça duyuran pop şarkıcısı Miley Cyrus, 7. sırada yer alırken yılın ilk zamanlarında önemli bir akıma dönüşen Harlem Shake ilk 10′da listeye ismini yazdırmış.

Sıkça duyduğunuz "Facebook’ta her gün biri evleniyor" sözünün gerçeği yansıttığının onayı da yine Facebook raporundan geldi. Buna göre site kullanıcılarının bu yıl içerisinde hayatındaki olaylara dair yaptığı paylaşımlarda birinci sırayı evlenme, nişan ve ilişkinin başlaması alıyor. Seyahat paylaşımları ikinci sırada yer alırken taşınma durumu paylaşımları seyahatleri izliyor.