BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

İŞTE SÜLEYMAN SEBA BELGESELİ

Kabataşlılar Derneği’nin hayata geçirdiği Süleyman Seba’nın yaşam öyküsünü anlatan ‘Beşiktaş’ın Dervişi: Süleyman Seba’ belgeselinin galası ...

Abone ol

Kabataşlılar Derneği’nin hayata geçirdiği Süleyman Seba’nın yaşam öyküsünü anlatan ‘Beşiktaş’ın Dervişi: Süleyman Seba’ belgeselinin galası yapıldı.
Kabataş Erkek Lisesi Feriye Sineması’ndaki galaya Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mesut Urgancılar, Sayman-Mali İşler Komitesi Üyesi Berk Hacıgüzeller, Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Kartal Yuvaları Komitesi Üyesi Metin Albayrak, Yatırımlar Komitesi Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Genel Koordinatörü Levent Çifter, BJK İletişim Koordinatörü ve BJK TV Genel Müdürü Tuğrul Yenidoğan, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu eski üyesi Ali Koç, ‘Beşiktaş’ın Dervişi: Süleyman Seba’ belgeselinin yapımcısı Rıdvan Akar, belgeselin müziklerini hazırlayan Gökhan Tepe ve çok sayıda davetli katıldı.

"ÇOK DUYGULANDIM"
Belgeselin galasında bir konuşma yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, onursal başkan Süleyman Seba’nın Türkiye’nin en önemli spor adamlarının başında geldiğini belirterek, “Hayatımın en önemli günlerinden birini yaşıyorum. Çok duygulandım. Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkanlığı onurunu yaşamak herkese nasip olacak bir şey değil. Çok önemli bir konum. Bu çok değerli makamın bu günlere gelmesinde birçok değerli büyüğümüzün katkısı var ama Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın Beşiktaşlıların kalbinde çok özel bir yeri var. Süleyman Seba’ya Beşiktaş başkanlığının ne demek olduğunu bizlere gösterdiği için teşekkür ediyorum. Süleyman Seba’yı küçüklüğümden beri tanıyorum. Sert mizaçlı ama kalbi çok yumuşak, çok değerli bir spor adamı. Allah onun camiamıza yaşattığı mutlulukları bize de yaşatmayı nasip etsin. Bu projenin hayata geçmesinde emeği bulunanlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.
(İHA)