BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  SPOR

İşte şeffaf maç böyle olur

Sessiz derbide yaşananlar televizyondan bire bir duyuldu. İşte o diyaloglar;

Abone ol

Tello'nun skoru eşitleyen golünün ardından, kaptan İbrahim Üzülmez ile kenar yönetimi arasında ilginç bir dialog yaşandı.

Maçın 44. dakikası... Serdar Özkan pası veriyor, Tello Galatasaray filelerini havalandırıyor. Tüm Beşiktaşlı futbolcular gol sevincini yaşarken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kaptan İbrahim Üzülmez’i yanına çağırıp bir takım uyarılarda bulundu.

Ancak daha sonra kulübede oturan Menacer Sinan Engin olaya dahil olup, yüksek bir sesle ‘İbrahim İbrahim’ diye bağırınca kaptan oldukça sinirlendi.

Ne bağırıyorsun hocam... Anladık... Sakin ol biraz. Sakin ol gol attık'' diyen İbrahim, gol sevincine ortak olmadan sahadaki yerini aldı.

Hatta maçın arasında, ezan sesi de televizyon karşısındaki izleyenlere yansıdı.

Maç sonu konu hakkında yorum yapan Sinan Engin, “Ben Ertuğrul Hoca’dan farklı bir uyarı yaptım'' diyerek aralarında sorun olmadığını ifade etti.

Sessiz maçta saha içinden
Galatasaray’ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta saha içinde yaşanan diyaloglar tribünden ve televizyondan bire bir duyuldu.

Beşiktaş’ın genç yıldızı Serdar Özkan, kendisine pas atmayan Mert Nobre’ye, “Marcio bana oyna ya'' diye tepki gösterdi.

Gökhan Zan, Galatasaray’ın geliştirdiği atakta arkadaşlarına “Dön dön, unutma dön'' diye bağırdı.

Selçuk Dereli, bir pozisyonda faul bekleyen Bobo’ya “Taç. Sarı takım atar. Ben gördüm'' diye yanıt verdi.

Koray’ın “Uyuma, haydi sol taraf'' sözleri tribünlerden rahatlıkla duyulurken, İbrahim Üzülmez, topu rakibe atan kaleci Hakan’a “Ezbere atma. Baksana önüne'' dedi.

Sağlam-Zan kavga etti
Maçın bitiş düdüğü sonrası Beşiktaşlı futbolcuların sahada oyalanmaları sorun yarattı. Rakiplerini tebrik etmelerinden dolayı Siyah-Beyazlılar soyunma odasına geç giderken Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Gökhan Zan’a “Sahanın ortasında niye bekliyorsunuz acele etsenize” diyerek çıkıştı.

Gökhan da hocasına “Hadi oradan be!” deyince gerilim yükseldi

Orada kimse var mı?
56 görevli, seyircisiz oynanan derbide hem işini yaptı hem de bu tarihi mücadeleyi izleme şansını yakaladı.

Sadece görevliler
5 maçlık saha kapama cezası bulunan Galatasaray, derbiyi de boş tribünler önünde oynadı. Zorlu maçı iki kulüp yöneticileri, basın mensupları ve protokol tribünündekilerin yanı sıra 56 şanslı görevli de izledi... Dün 20 güvenlik görevlisi, 8 sağlık personeli, 8 top toplayıcı, 6 garson, 5 itfaiyeci, 3 ambulans, 3 stat, 2 iletişim görevlisi ve 1 saha komiseri görevdeydi.

Protokol doldu
23 bin 785 kişi kapasiteli Ali Sami Yen Stadı’nda Galatasaray ve Beşiktaş’ın yönetim kurulu üyeleri de tribündeki yerlerini aldı. Ayrıca protokol tribünü ve basın tribünü için 250’şer kişilik yer ayrıldı, bu bölgeler de tamamen doldu. Seyircisiz Galatasaray-Beşiktaş derbisini 6 kişi takip etti. Görevlilerle birlikte bu rakam toplamda ise 592’ye ulaştı.