BIST 9.774
DOLAR 34,07
EURO 37,97
ALTIN 2.801,98
HABER /  MAGAZİN

İşte Müzeyyen Senar'ın son durumu

Hastaneye kaldırılan Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar'ın sağlık durumundaki değişmeyi doktoru açıkladı

Abone ol

Tansiyon düşüklüğü ve kalın bağırsaklarındaki sorun nedeniyle hastaneye kaldırılan Türk Sanat Müziği sanatçısı 93 yaşındaki Müzeyyen Senar'ın sağlık durumunun iyiye gittiği, bugün taburcu edileceği öğrenildi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde sanatçı kızı Feraye ve oğlu Ömer Işıl ile birlikte yaşayan Müzeyyen Senar'ın dün sabah saatlerinde kalın bağırsaklarındaki sorun ve tansiyon düşüklüğü nedeniyle kaldırıldığı Özel Bodrum Hastanesi'ndeki tedavisinin olumlu geçtiği belirtildi.

Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Beyin Cerrahı Opr.Dr. Abdullah Servet, geceyi yanında oğlu Ömer Işıl ve kızı Feraye ile hastanede geçiren Senar'ın, bugün yapılacak tetkik ve tahlillerden sonra taburcu edilmesinin beklendiğini söyledi. Opr.Dr. Servet, "Değerli sanatçımızın sağlık durumu gayet iyi, ancak yaşı itibarıyla tüm kontrollerde çok hassas olmak durumunda her veriyi değerlendirmek zorundayız. 5 doktordan oluşan heyetimizin bugün yapacağı tetkiklerden sonra evinde dinlenmesi için taburcu edebiliriz, ailesininde isteği tedavisinin evinde devam etmesi" diye konuştu.