BIST 9.685
DOLAR 34,18
EURO 38,23
ALTIN 2.899,24
HABER /  GÜNCEL

İşte Melisin ölüm nedeni

16 yaşındaki Melis A'nın ölüm nedeni Adli Tıp'ta yapılan inceleme sonucu tespit edildi.

Abone ol

Fatih'te bir evde baygın halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 16 yaşındaki Melis A'nın vücudunda öldürücü dozda eroin tespit edildi. Alınan bilgiye göre, Melis A'nın ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında, genç kızın ölüm nedenine ilişkin Adli Tıp Kurumunca yapılan incelemede, Melis A'nın vücudunda öldürücü dozda eroin belirlendi. Lise ikinci sınıf öğrencisi Melis A. (16), Fatih'te bir evde baygın halde bulunmuştu. Arkadaşları tarafından Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Melis A, daha sonra Özel Gaziosmanpaşa Hastanesine sevk edilmişti.

Kolunda şırınga izleri olduğu belirlenen genç kız, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Murat Hızır Akınay, Mehmet Alp Agalpay ile Ö.C.Y ve E.U, Fatih Cumhuriyet Savcılığına gönderilmiş, Akınay, Agalpay ve Ö.C.Y tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilirken E.U serbest bırakılmıştı. Fatih nöbetçi 2. Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan Akınay ve Agalpay, ''uyuşturucu temin etmek'' ve ''ölüme sebebiyet vermek'' suçlarından tutuklanmış, Ö.C.Y ise serbest kalmıştı.