BIST 9.661
DOLAR 33,98
EURO 37,85
ALTIN 2.822,31
HABER /  POLİTİKA

İşte İbo'nun Erdoğan'a yolladığı mesaj

İbrahim Tatlıses, vurulmadan bir gün önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mesaj gönderdi.

Abone ol

İNTERNETHABER-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün uğradığı silahlı saldırı sonucu yoğun bakıma alınan sanatçı İbrahim Tatlıses'in saldırıdan bir gün önce kendisine bir mesaj gönderdiğini söyledi.

Tatlıses mesajında,"Partinizden aday olayım ya da olmayayım önemli değil, ben ve etrafımdaki dostlarım sizin delikanlı tarafınızı seviyoruz" diye yazdı.

Başbakan Erdoğan, Rusya'ya ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. İbrahim Tatlıses'in uğradığı silahlı saldırıya ilişkin de açıklamalarda bulunan Erdoğan, Tatlıses'in saldırıdan bir gün önce kendisen gönderdiği mesajın içeğini açıkladı.

"Tatlıses olaydan bir gün önce bana mesaj atmıştı" diyen Erdoğan, "Ben doktorlarımızdan, hastanemizden bilgileri alıyorum. Doktorlarımız ellerinden geleni yaptılar. Dün ve bugün açıklama yapılıyor. İlginç olan şey ise bir gün önce bana bir mesaj geçmişti. Henüz o mesajın üzerinde değerlendirme yapma fırsatı bulamadan böyle bir saldırı oldu. Kendisi bana 'Partinizden aday olayım ya da olmayayım önemli değil, ben ve etrafımdaki dostlarım sizin delikanlı tarafınızı seviyoruz. Başarılarınız daim olsun İbrahim Tatlıses.' diye yazdı. Ben Allah'tan kendisine şifa diliyorum. Güvenlik güçlerimiz şu anda sıkıştırmış durumdalar. Bir kaç gün içerisinde inşallah bir netice alınacaktır."