BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

İşte Fenerbahçe'nin Z Raporu

İşte Fenerbahçe'nin Z Raporu

Yediğimiz gollerin yüzde 80'i bireysel hatalardan kaynaklanıyor. rakipler bizim kalemize çok az sayıda organize atakla geliyorlar. genelde atağa çıkarken kaptırılan topların dönüşlerinde goller yiyoruz.

İşte Fenerbahçe'nin Z Raporu

Yediğimiz gollerin yüzde 80'i bireysel hatalardan kaynaklanıyor. Rakipler bizim kalemize çok az sayıda organize atakla geliyorlar. Genelde atağa çıkarken kaptırılan topların dönüşlerinde goller yiyoruz.

İşte Fenerbahçe'nin Z Raporu

İLK yarım saatte hemen sonuca gitmek isteyen takımımız 40 ve 45. dakikalar arasında farkı artırmak adına çok olumlu işler yapıyor. Hatta bu 5 dakikalık arada 2 pozisyon bile bulduğumuz maçlar var. Genel sorun bu performansı 90 dakikaya yayamamak. Ben 80. ve 90. dakikalar arasında da pozisyona girecek oyuncular istiyorum. Ve bunu başaracağız.

İşte Fenerbahçe'nin Z Raporu

'İYİ OYNARKEN GOL YİYORUZ'

İLK yarıda en çok eleştiri aldığımız konu kondisyon. Fakat takım olarak kondisyon sorunumuz yok bu detay sadece bireysel anlamda bize sorun teşkil ediyor. Bunun sebebi de esasında istek. Bir an önce sonuca gitmek isteyen bir yapımız var. Bu yüzden ilk yarılarda bu kadar saldırgan ve iyiyiz. İşte bu yüzden hep iyi oynarken gol yiyoruz."

İşte Fenerbahçe'nin Z Raporu

İyi ki Gökhan Gönül var..

F.BAHÇE'NİN sol bekinde yaşanan sorunlar, sağ taraftan uzak duruyor. Geçen sezonun çoğu maçını sakat sakat oynayan ve koca sezon sadece 2 gol 3 asist üretebilen Gökhan Gönül, sağlam geçirdiği bu yıl ise şimdiden ligdeki 15 maçta 2 gol 4 asiste ulaştı bile.. Ve bu da Kocaman'ın şu an için en büyük sevinci.