BIST 10.051
DOLAR 34,15
EURO 38,24
ALTIN 2.914,36

İşte Explorer 8

İşte Explorer 8

Firefox, safari ve opera ile yarışmak zorunda olan ve liderlik koltuğunu kaptırmak istemeyen ınternet explorer'ın en yeni beta sürümü yayınlandı. ınternet explorer 8 beta 2'de oldukça ilginç değişiklikler var.

İşte Explorer 8

Firefox, Safari ve Opera ile yarışmak zorunda olan ve liderlik koltuğunu kaptırmak istemeyen Internet Explorer'ın en yeni beta sürümü yayınlandı. Internet Explorer 8 Beta 2'de oldukça ilginç değişiklikler var.

İşte Explorer 8

Internet Explorer 8'in kurulumu aslında çok kolay. yaklaşık 15 megabyte'lık bir dosyayı indirdikten sonra çalıştırmanız ve size önerilen adımları takip etmeniz yeterli. Hatırlatalım; kurulumdan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor.

İşte Explorer 8

Tarayıcıyı ilk açtığınızda size sorulan bir soru var. "Suggested Sites" adlı bu özellik, gezdiğiniz web sitelerine göre size bazı tavsiyelerde bulunuyor. Mantıklı siteler gösterildiği gibi, alakasız siteler de bazen önerilebiliyor.

İşte Explorer 8

Internet Explorer 8 Beta 2'nin ayarlarını yaparken, tavsiye edilen ayarlar değil de kendi özel ayarlarınızı kullanmak isterseniz, seçenekler arasında; tavsiye edilen arama motoru, bazı özel web siteleri için hızlandırıcılar (blog ve harita siteleri gibi), Smartscreen Filter (zararlı sitelerden canlı olarak koruma sağlayan uygulama), vb ayarlar sizi bekliyor olacak.