BIST 9.976
DOLAR 34,02
EURO 38,02
ALTIN 2.827,14
HABER /  GÜNCEL

İşte bu da mahkumstar

Manisa E Tipi Cezaevinde 1 ay önce başlatılan pop star yarışmasını kazananlar belli oldu.

Abone ol

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığınca düzenlenen ve yaklaşık 1 aydan bu yana 20 mahkumun katılımıyla devam eden yarışmanın bugün gerçekleştirilen finalinde, 10 yarışmacı son performanslarını sergiledi.

Jüri üyeliklerini Nagehan Güngör (Manisa Yerel TV), Adem Yılmaz (Yerel Sanatçı), Taner Tufan Savcı (Gazeteci), Kemalettin Edebali (İnfaz Koruma Memuru) ve Kemal Çetiner'in (İnfaz Koruma Baş Memuru) yaptığı yarışmada, Başsavcı Sait Gürlek, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz ve Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener hazır bulundu.

Mahkumlardan Mehmet Ortaç'ın (Belalım), Ercan Erkut'un (Ben de Özledim), Halil Güven'in (İstanbul Sokakları), Memduh Yılmaz'ın (Acı Gerçekler), Levent Yılmaz'ın (İki Keklik), Ferhat Hayırsız'ın (Duydum ki Unutmuşsun), Bülent Boran'ın (Bilemedim), Hüseyin Bamaz'ın (Zahidem), Zeynel Marhan'ın (Kara Tren) ve Murat Tağ'un (Neyleyim Sen Yoksan Eğer) şarkılarını seslendirdiği yarışmada, Zeynel Marhan, Bülent Boran ve Levent Yılmaz ilk üç dereceyi paylaştı.

Derece alanlara İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ve Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener tarafından birer çeyrek altın, bazı hayırsever iş adamları tarafından da fotoğraf makinesi, tansiyon aleti, kol saati, gömlek gibi hediyeler verildi.

Bu arada 3 ayrı gösteri düzenleyen Manisa Cezaevi Tiyatro grubu da, başarı belgelerini, Başsavcı Sait Gürlek, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ve Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener'den aldı.