BIST 8.946
DOLAR 34,28
EURO 37,10
ALTIN 3.024,23

İşte Afrin'deki YPG'nin gerçek yüzü

İşte Afrin'deki YPG'nin gerçek yüzü

AFRİN'deki teröristlerin zorla bölge halkına Zerdüşütlük inancını empoze etmeye çalıştığı ve tek amaçlarının İslam'la savaşmak olduğu ortaya çıktı. PKK'nın Suriye'de kurduğu yapının ne Suriye ne Araplarla, ne Kürtlerle, ne Müslümanlıkla ilgisi yok.

İşte Afrin'deki YPG'nin gerçek yüzü

Türkiye'yi İslam'ın tek savunucusu gören terör örgütü PKK tek amacının İslam'la, yani Türkiye'yle savaşmak olduğunu artık açık açık söylemeye başladı. Haber7.com yazarı Taha Dağlı bugünkü köşe yazısında PKK'lı teröristlerin gerçek yüzünü ortaya koydu. Teröristlerin zorla bölge halkına Zerdüşütlük inancını empoze etmeye çalıştığı ve tek amaçlarının İslam'la savaşmak olduğunu söylemeleri açığa çıktı.

İşte Afrin'deki YPG'nin gerçek yüzü

PKK teröristleri Afrin başta olmak üzere işgal ettikleri Suriye topraklarında öyle bir yapı kurdu ki, bunun ne Suriye ile ne Araplarla, ne Kürtlerle, ne Müslümanlıkla uzaktan yakından ilgisi yok. AFRİN’DE ŞEHİR MEYDANINA ZERDÜŞT HEYKELİ DİKTİLER: Afrin’i işgal eden PKK-PYD teröristleri 2014 yılında şehir meydanına Zerdüşt Heykeli dikti. PKK terör örgütünün Zerdüştlük inancını bölge halkına zorla empoze ettiği biliniyor. Bu duruma Müslüman halk tepki gösterince, saldırıya uğradılar. Sadece Müslümanlar değil Afrin’deki Ezidiler bile Zerdüşt heykeline tepki gösterdiler.

İşte Afrin'deki YPG'nin gerçek yüzü

Ezidi Kürtlerden oluşan Suriye Ezidi Meclisi, 2016 yılında yaptığı açıklamada, “PYD Afrin’de kendi görüşlerini benimsetmek için Zerdüşt’ün heykelini dikti. Heykel, hiçbir şekilde Ezidileri temsil etmemektedir” ifadelerini kullanmıştı.

İşte Afrin'deki YPG'nin gerçek yüzü

PKK-PYD TERÖR ÖRGÜTÜ, HAÇLI ORDUSU GİBİ: Terör örgütünün bünyesinde Kürt’ten çok Batılı militan var. Sadece İngilizlerin kurduğu tek bir militan birliği 100 teröristten oluşuyor. Amerikalı, İngiliz, Alman, Avustralyalı, Kanadalı, Fransız, Avusturyalı ve hatta Çinli ile Brezilyalı teröristler bile var. Yabancı teröristler, ülkelerindeki işlerini, ailelerini bırakıp Suriye’de PYD saflarında savaşmayı, “DEAŞ terör örgütüyle mücadele için buraya geldik, gönüllüyüz” diye izah ediyor. Ancak gerçekler bambaşka. Çünkü PYD terör örgütünün bünyesinde neredeyse her Batılı milletten oluşan yabancı teröristlerin çoğu eski asker, lejyoner ve istihbarat ajanı.