BIST 9.685
DOLAR 34,18
EURO 38,23
ALTIN 2.899,24

İşte 2011'in en büyük gafları

İşte 2011'in en büyük gafları

Yüksel aytuğ, 2011 yılında televizyon ekranlarının en büyük gaflarına yer verdği köşesini okuyanlar gülmekten kendini alamadı. işte o çok güldüren gaflar ve bu gaflara imza atan birbirinden ünlü isimler...* yalçın çakır, flash tv'deki programında yaşlı konuğuna sordu: "isminiz tasvir değil mi?...

İşte 2011'in en büyük gafları

Yüksel Aytuğ, 2011 yılında televizyon ekranlarının en büyük gaflarına yer verdği köşesini okuyanlar gülmekten kendini alamadı.

İşte o çok güldüren gaflar ve bu gaflara imza atan birbirinden ünlü isimler...

* Yalçın Çakır, Flash TV'deki programında yaşlı konuğuna sordu: "İsminiz Tasvir değil mi? Peki ne demek Tasvir?" Teyze yanıt verdi: "Bilmem, öksüzmüşüm, koymuşlar..." Yalçın Çakır dayanamadı: "Zaten bu Türkiye'de öksüz olana gelen geçen herkes koyuyor!"

İşte 2011'in en büyük gafları

* "Bende bir şey mi var? Nerem ötüyor?" (Mikrofonu parazit yapan jüri üyesi Müjde Ar'ın Artiz Mektebi rejisine canlı yayında sorduğu soru...)

*"Şarkıyı söylerken bana geçiremiyorsun. Bunu ne yapacağız şimdi?" (Star Akademi'nin jüri üyesi Ajda Pekkan, performansından memnun kalmadığı yarışmacı Elyane'yi eleştirirken)

İşte 2011'in en büyük gafları

FOX'taki Tabu yarışmasında, Deniz Bedük adlı yarışmacı 'Sevda' kelimesini şöyle anlatmaya çalıştı: "Silikonlu Demirel!"

İşte 2011'in en büyük gafları

* "Bence moda, insanın yakışan yerini dövdürmesidir!.." (Beyazıt Öztürk, Engin Altan Düzyatan'ın göbeğindeki dövmeyi gördükten sonra)