BIST 8.839
DOLAR 34,24
EURO 37,01
ALTIN 3.021,10

İstanbul'un altın değerindeki odaları

İstanbul'un altın değerindeki odaları

Çırağan palace kempinski otel stüdyo suitotelin en küçük odası olarak yer alan 54 metrekarelik stüdyo odada 3 kişi konaklayabiliyor. bu stüdyo otel odasında yatak odası, oturma ve yemek bölümü, 4 misafir için yemek masası, gömme dolap, 6 yastık seçeneği ve ek yastık menüsü, lcd tv, yazı masası...

İstanbul'un altın değerindeki odaları

Çırağan Palace Kempinski Otel Stüdyo Suit
Otelin en küçük odası olarak yer alan 54 metrekarelik stüdyo odada 3 kişi konaklayabiliyor. Bu stüdyo otel odasında yatak odası, oturma ve yemek bölümü, 4 misafir için yemek masası, gömme dolap, 6 yastık seçeneği ve ek yastık menüsü, LCD TV, yazı masası, oda içi kasa, banyoda duşakabin ve küvet gibi lüks donanımlar dikkat çekiyor. Hem Osmanlı Sarayı hem de Boğaz manzarasına hakimiyetle insanı büyüleyen bu süitin 1 gecelik konaklama fiyatı ise KDV’siz 1550 Euro.

İstanbul'un altın değerindeki odaları

Çırağan Palace Kempinski Otel Tek Yatak Odalı Süit
66 metrekarelik bu süitte boğaz havasını içinize çekebileceğiniz 1 balkon yatak odası ve sürgülü bir kapı ile ayrılmış oturma odası bulunuyor. 4 kişilik yemek masası, 6 yastık seçeneği ve ek yastık menüsü, LCD TV, gömme dolap, oda içi kasa, duş ve küvetten oluşuyor. Süitin 1 gecelik fiyatı KDV hariç 2 bin 500 Euro.

İstanbul'un altın değerindeki odaları

Çırağan Palace Kempinski Otel Lale Süiti
Boğaz manzarasına hakim 140 metrekarelik Lale Süiti oturma odası, balkon, küçük mutfak, 4 misafir için yemek masası, misafir banyosu, yağmur duşu için ayrı duş kabini ve küvet, yazı masası, 6 yastık seçeneği ve ek yastık menüsü, oda içi kasa, oda sıcaklığı kontrolü, 42 ve 32 inçlik 2 LCD TV ile yerli ve yabancı konukların sıklıkla tercih ettiği odalar arasında yer alıyor.

İstanbul'un altın değerindeki odaları

Çırağan Palace Kempinski Otel Superior Boğaz Manzaralı Süit
Giriş katında 110 metrekarelik superior (üst) boğaz manzaralı süit, büyük oturma odası, yazı masası, 6 yastık seçeneği ve ek yastık menüsü, geniş gömme dolap, oda içi kasa, misafir banyosu, duş kabini ve küvet, 42 ve 32 inçlik 3 LCD TV gibi donanımlara sahip. Ayrıca oturma odasında konumlandırılan gizli küçük mutfak, ve süitin ön tarafında boğaz manzarası da terasa ferah bir hava katıyor.