BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstanbul'da yüzlerce nikah kıyıldı

İstanbul'da 10.10.2010 tarihinde evlenmek isteyen yüzlerce çift nikah dairelerine koştu.

Abone ol

İstanbul'da 903 çift, 10.10.2010'da mutluluğa ''evet'' diyerek dünya evine giriyor.

İstanbul'da, nikahlarını bugüne denk getirmek isteyen çiftler, nikah daireleri önünde uzun kuyruk oluşturdu. Akılda kalıcı bir tarihte evlenmenin mutluluğunu yaşayan çiftlerin heyecanlı oldukları gözlemlendi.

Şişli Belediyesi Nikah Dairesinde nikahları kıyılan Özen çifti, yaşamlarını birlikte sürdürmeye ''evet'' dedikten sonra sevdikleriyle mutluluklarını paylaştı.

Damat Ali Özen, evlilik tarihlerine bir yıl önce karar verdiklerini, 10.10.2010'a nikah tarihi alabilmek için çok uğraştıklarını belirterek, ''Belediye başkanımız da bizi kırmadı ve nikahımızı kıydı. Aynı zamanda bugün yeğenimin de doğum günü. Bugün olduğu gibi mutlu ve uzun bir evlilik geçirmeyi diliyoruz'' dedi.

En az nikah Tuzla'da

Gelin Sema Özen de özel bir tarihte evlenmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, sevgilerinin de bu tarih gibi özel olmasını istediklerini bildirdi.

Öte yandan, Kadıköy'de evlilik tarihi için 10.10.2010 tarihini belirleyen 76 çift, bugün nikah masasına oturarak, İstanbul'da bu tarihi tercih edenler arısında ilk sırada yer aldı. İstanbul'da bu tarihi en az dikkate alan ilçe ise bir çiftle Tuzla oldu.