BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

İstanbulda kamyon dehşeti

Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada facia ucuz atlatıldı.

Abone ol

Freni patladığı iddia edilen bir kamyon takla atarak önce bir otomobilin üzerine çıktı, ardından da beton mikserine çarparak durabildi. Kazada otomobil içersindeki iki kişi hafif yaralandı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Bayrampaşa Kartaltepe mevkiinde meydana geldi. 34. Cadde üzerinde seyir halinde bulunan Şenol Sarıçam yönetimindeki 34 UM 9447 plakalı pastorize süt yüklü kamyonun freni patladı. Rampa aşağı inen kamyon, manevra yapmak isteyince takla atarak yol kenrarında park etmeye çalışan ve içinde iki kişi bulunan 34 BPB 15 plakalı lüks otomobili altına aldı.

Kamyon daha sonra ters yönde yukarı çıkmaya çalışan 34 DR 3671 plakalı beton mikserine çarparak durabildi. Otomobil içindeki iki kişinin büyük bir şans eseri hafif yaralarla kazadan kurtulmaları dikkat çekerken, beton mikserine çarpan kamyonun sürücüsü Şenol Sarıçam araç içinde sıkıştı.

Okan Gür isimli diğer bir kazazedenin de dizinden hafif şekilde yaralanarak kurtulduğu kamyonda sıkışan Sarıçam için uzun süre kurtarma çalışması yapıldı. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri uzun süre sarıçam'ı sıkıştığı yerden kurtarmaya çalıştı. Yaklaşık bir saatlik bir çalışmanın ardından Sarıçam, sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulans ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı