İstanbul'da eşinin yüzünü falçatayla doğradı mahkeme iyi hal verdi
![İstanbul'da eşinin yüzünü falçatayla doğradı mahkeme iyi hal verdi](https://img.internethaber.com/rcman/Cw720h450q95gc/storage/files/images/2021/09/22/1-pawA_cover.jpg)
İSTANBUL'da Hanna Butym, boşanmak istediği kocası Mesut Öztürkmen'in falçatalı saldırısına uğradı. Genç kadının yüzünü falçatayla doğradı. Mahkeme, falçatalı kocaya 'iyi hal indirim' yapıp ceza verdi.
![İstanbul'da eşinin yüzünü falçatayla doğradı mahkeme iyi hal verdi](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2021/09/22/609dec4e4e3fe10ad8cc896d-5irm-3xXC.jpg)
İSTANBUL'da yaşayan Mesut Öztürkmen, internet üzerinden tanışıp Türkiye'ye davet ettiği Ukraynalı Hanna Butym'i İtalya'da futbol oynuyorum diye kandırdı. Kısa sürede de evlendiler. Gerçekler sonradan ortaya çıktı. Mesut Öztürkmen'in memleketi Gaziantep'te 3 çocuğu vardı, ne futbolcuydu ne de zengin. Sık sık eşine şiddet uygulamaya başladı.
![İstanbul'da eşinin yüzünü falçatayla doğradı mahkeme iyi hal verdi](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2021/09/22/0x0-1611467294259-kt7w-hd3R.jpg)
Şiddete dayanamayan ve kendisinden boşanmak isteyen 28 yaşındaki eşi Hanna Butym’i Florya’daki bir alışveriş merkezinde pusu kuran 45 yaşındaki Mesut Öztürkmen, eşinin yüzünü falçatayla paramparça etti.
![İstanbul'da eşinin yüzünü falçatayla doğradı mahkeme iyi hal verdi](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2021/09/22/download-0Hu0.jpg)
Kendisinden boşanmak isteyen Ukranyalı eşi Butym’i Florya’daki bir alışveriş merkezinde pusu kurarak yakalayan ve yüzünü falçatayla paramparça eden 45 yaşındaki Mesut Öztürkmen için 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
![İstanbul'da eşinin yüzünü falçatayla doğradı mahkeme iyi hal verdi](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2021/09/22/bosanma-asamasindaki-esini-falcata-NVAF.jpg)
Bakırköy 22. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki dava dün karara bağlandı. Son savunmasını yapan Mesut Öztürkmen, “820 dolarımı almıştı. Peşine düştüm. Yanında biri vardı, sevgili gibiydiler” dedi.