BIST 9.577
DOLAR 33,98
EURO 37,84
ALTIN 2.820,36
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstanbul'da bir koca elini kana buladı! Takip edip öldürdü polis gelene kadar başında bekledi

İSTANBUL Esenyurt'ta bir koca, eşiyle ilişki yaşadığını düşündüğü şahsı takip edip silahla başından vurarak öldürdü. Polis gelene kadar olay yerinde bekleyen koca gözaltına alındı. Öte yandan kocanın, şahsı öldürmek için takip ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Abone ol

Edinilen bilgilere göre, olay, Sultaniye Mahallesi Aşık Şenlik Caddesi'nde yaşandı. S.Ç. isimli zanlı, eşi ile ilişkisi olduğunu düşündüğü şahsı takip etmeye başladı. Şahsın evinden çıkmasıyla peşine düşen S.Ç., bir süre sonra silahını çıkartarak başına ateş etti. Şahıs olay yerinde hayatını kaybederken, S.Ç. de başından ayrılmayarak polis ekiplerini bekledi.

Şüpheli, olay yerine gelen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince gözaltına alındı.

S.Ç.'nin öldürdüğü şahsı takip ettiği anlar güvenlik kamerasına da yansıdı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Takip anı ve olay yerinden görüntü:

Cinayetle ilgili yeni detaylar

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylara ulaştı. Edinilen bilgiye göre, 11 Aralık 2022 tarihinde Balıkyolu Mahallesinde bir kadının intihara teşebbüs ettiği ihbarını alan polis ekipleri olay yerine gitti. Olay yerinde yapılan incelemede M.Ç.'nin yüksekten düşerek yaralandığı belirlendi.

Hastaneye kaldırılan kadın, ifadesinde eşi S.Ç. ve kardeşi B.Ç.’nin kendisini balkondan ittiğini söyledi. Yapılan incelemede M.Ç.'nin, T.D. isimli şahısla ilişki yaşadığından şüphelenen kocası ile tartıştığı ve olayın bu sırada yaşandığı belirlendi.

Bu olaydan sonra adliyeye sevk edilen S.Ç. ve B.Ç., serbest bırakıldı. M.Ç.’ye yönelik mahkeme tarafından koruyucu tedbirler alındı.

Bu sabah yaşanan olayda ise S.Ç., eşinin kendisini aldattığını düşündüğü T.D.’yi takibe aldı. Bir anda arkasından yaklaşarak silahını ateşleyen S.Ç., şahsın ölümüne neden oldu.

Gözaltına alınan S.Ç.'nin üzerinde 1 adet tabanca, 2 adet şarjör ve 12 adet fişek ele geçirildi. Zanlı ilk ifadesinin ardından ‘kasten öldürme’ suçundan adliyeye sevk edildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Galatasaray maçındaki o olay... İrfan Can Kahveci'ye büyük şok! Hapis cezası istendi
Foto Galeri Galatasaray maçındaki o olay... İrfan Can Kahveci'ye büyük şok! Hapis cezası istendi Galeriye Gözat