BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstanbul polisi kumarbazları enseledi

Şişli'de daha önceden restoran olarak kullanılan bir mekanda kumar oynandığı ihbarını alan polis ekipleri, Fulya'da ki işyerine baskın düzenledi.

Abone ol

İstanbul emniyeti, son ayların en büyük kumar operasyonuna imza attı.

Operasyonda 11'i kadın 40 kişi gözaltına alındı. Şişli, Fulya'da eskiden restoran olarak işletilen bir mekanda kumar oynatıldığı ihbarını alan polis, mekanı göz hapsine aldı. Kumarhaneye çevrilen mekana oyuncu gibi giren müşteri kılığındaki Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası Amirliği'ne bağlı 4 polis, içerde profesyonelce hazırlanmış kumarhaneyle karşılaştı. Mekanda çok sayıda oyuncu olduğunu tespit eden polis, dışarıdaki meslektaşlarını cep telefonundan arayarak baskının startını verdi.

Son zamanların en büyük kumarhane baskınını gerçekleştiren İstanbul polisi kumarhaneden 11'i kadın toplam 40 kişiyi gözaltına aldı. Şahıslar yapılan sağlık kontrollerinin ardından Gayrettepe Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi. Operasyonda; mekanda bulunan 2 adet rulet masası ile çok sayıda oyun pulu ve kağıdı ele geçirildi.

ÖNCE OYNADILAR SONRA TAŞIDILAR

Yapılan operasyonda ele geçirilen rulet masaları ve oyun pulları, gözaltına alınan kişiler tarafından taşındı. Polis aracından indirilen malzemeler, gözaltına alına şahıslar tarafından emniyete götürüldü.