BIST 8.794
DOLAR 34,23
EURO 37,22
ALTIN 2.995,42
HABER /  GÜNCEL

İstanbul facia atlattı

Şişli'de korkulukları aşan kamyonet, alt yoldaki otomobilin üzerine düştü

Abone ol

Mecidiyeköy E - 5 üzerinden Edirne istikametine seyreden kamyonet, varyantları aşarak alt yolda bulunan otomobilin üzerine düştü. Hafif şekilde yaralanan kamyonet ve otomobil sürücüsüne ilk müdahaleleri kaza yerinde yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, önce bariyerlere ardından da korkuluklara çarpan 52 AY 388 plakalı Dodge marka kamyonet, bir süre korkuluklarda asılı kaldıktan sonra kırmızı ışıkta bekleyen 34 CZT 71 plakalı Peugeot marka otomobilin üzerine düştü. Olayda ölen olmazken, hafif şekilde yaralanan otomobil ve kamyonet sürücüsüne olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Dodge marka kamyonetin sürücüsü Sinan Usta, arkadan bir aracın çarpması sonucu haimiyetini kaybettiğini ve bu nedenle bariyerlerden aşağı düştüğünü söyledi. Kamyonun altında kalan otomobil sürücüsü Serdar Ayyıldız ise, kırmızı ışık nedeniyle beklemede olduğu sırada aracının üstüne başka bir aracın düştüğünü ifade etti.

Öte yandan, yeşil ışığın yanmasını beklerken kazaya şahit olan sinema sanatçısı Nuri Alço, kazayı 'akılları durgunluk verecek bir olay' olarak niteledi. Kazanın olduğu mahallede yoğun güvenlik önlemleri alınırken çevredeki vatandaşlar izlihama neden oldu. İtfaiye ekipleri ve çekici yardımı ile kullanılamaz hale gelen araçlar, olay yerinden kaldırıldı.