BIST 10.487
DOLAR 32,84
EURO 35,12
ALTIN 2.428,85
HABER /  GÜNCEL

İşsiz babaya dördüz şoku

Mutlu çiftin dördüzleri oldu. Dördüzlerin işsiz babası, mutluluk ve şoku birlikte yaşadığını belirtti.

Abone ol Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'ne bağlı Gölbaşı Köyü'nde oturan 28 yaşındaki Sena ve 43 yaşındaki Hıdır Kıldır çiftinin dördüzleri oldu. Dördüzlerin işsiz babası, mutluluk ve şoku birlikte yaşadığını belirtti.

İki yıl önce Suriye'ye yatılı ziyaret için gittiği amcasının evinde, ilk kez gördüğü kuzeni Sena'ya aşık olan Hıdır Kıldır, geçen yıl ikinci kez gittiği ziyarette evlenerek, eşini Türkiye’ye getirdi. Bir süre sonra hamile kalan Sena Kıldır, doğuma kadar hiç doktor kontroluna gitmedi. Doğum sancılarının artmasıyla Antakya Doğumevi'ne götürülen Sena Kıldır, ikisi kız, ikisi erkek dördüz dünyaya getirdi. Çocuklarının çok sağlıklı olduğunu belirten Hıdır Kıldır, “Eşimin hamileliği sırasında hiç doktora gitmedik. Eşimin karnı normalinden büyüktü, ancak dördüz bebeğimizin olacağından haberimiz yoktu. Ebeler doğumhaneden 4 çocuk ile çıkıp ‘Hepsi senin’ deyince ne yapacağımı şaşırdım” dedi.

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Dördüzlerinden birine 2003 yılında Tokat’ta şehit olan kardeşi Bilge Kıldır’ın ismini vereceğini belirten işsiz baba Hıdır Kıldır, “Şu anda bir işim yok. Yani sosyal güvencemde yok. Çocuklara bakabilmek için maddi desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda yardımseverlerin desteğini bekliyoruz. Dört çocuğa bakmak kolay olmayacak” diye konuştu.